Werken bij PEC Zwolle

Werken bij PEC Zwolle

PEC Zwolle is een voetbalclub in beweging. Steeds meer fans en sponsoren willen deel uitmaken van de rijke historie en de veelbelovende toekomst van de club. Veel van het succes hangt af van de prestaties op het veld, maar ook daarbuiten wordt er veel werk verzet. Wil jij PEC Zwolle helpen om verder te komen? Dat kan! De volgende vacature(s) staan open:

Vacature veiligheidscoödinator, (meer informatie klik hier)


Beheerder spelershome, parttime (meer informatie klik hier)


Steward en Medical Steward (meer informatie, klik hier)

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor aankomend seizoen is PEC Zwolle op zoek naar medical stewards. Als medical steward zorg je voor de eerste hulp bij ongevallen gedurende de wedstrijddag. Een medical steward heeft een certificaat of EHBO-diploma. Je bent beschikbaar op de wedstrijddagen die vooral op de vrijdagavonden plaatsvinden en incidenteel op andere dagen.

 

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor aankomend seizoen is PEC Zwolle op zoek naar stewards. Een voetbalsteward zorgt voor een veilige, toegankelijke en een gastvrije wedstrijdbeleving. Je zult ingezet worden voor beveiligingswerkzaamheden voor, tijdens en na de wedstrijd van PEC Zwolle en PEC Zwolle Vrouwen zowel in als rond het stadion.

 

Gastgezin PEC Zwolle Voetbalacademie (meer informatie, klik hier)

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling als mens, zo ook voor onze voetbaltalenten van de club. De PEC Zwolle Voetbalacademie is dan ook op zoek naar gastgezinnen in Zwolle en omgeving die jeugdspelers onderdak willen bieden en zodoende helpen bij de ontwikkeling als topsporter en mens.

 

Teammanager PEC Zwolle Voetbalacademie (m/v) (meer informatie klik hier)  

Ben jij opzoek naar vrijwilligerswerk? De PEC Zwolle voetbalacademie vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit en is onderscheiden met het certificaat Nationale Voetbalacademie. Om alle teams professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden, zijn we voor meerdere teams nog op zoek naar teammanagers. Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele opleiding en jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers? Dan is dit je kans! De teammanager werkt als vrijwilliger voor de jeugdopleiding en is beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag) en incidenteel op maandag- of dinsdagavond.

 

Assistent-scheidsrechter PEC Zwolle Voetbalacademie (m/v) (meer informatie, klik hier

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor enkele teams zijn wij nog op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Wil jij onderdeel uitmaken van onze professionele opleiding? Dit is je kans!

 

Gastheer/gastvrouw (meer informatie klik hier)

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! PEC Zwolle is op zoek naar vrijwillige gastheren en gastvrouwen in het hoofdgebouw die tijdens de wedstrijden van het eerste elftal bijdragen aan een ultieme bezoekersbeleving van onze gasten.

 

Wedstrijdsecretaris & gastheer/-vrouw PEC Zwolle Voetbalacademie (meer informatie, klik hier)

Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele opleiding? Dan is dit je kans! Voor de afwikkeling van de wedstrijdzaken bij de diverse duels zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris die verantwoordelijk is voor het goed laten verlopen van de wedstrijden, tevens vervul je de rol van gastheer. Ben jij beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag). Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

 

Cameraman/-vrouw voor filmen jeugdwedstrijden (meer informatie, klik hier)

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken voor de Voetbalacademie? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het filmen van de jeugdwedstrijden. Heb je affiniteit met filmen en ben je beschikbaar op minimaal twee zaterdagen per maand? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

 

Cameraman/-vrouw PEC Zwolle Vrouwen (meer informatie, klik hier)

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken voor de PEC Zwolle Vrouwen? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het filmen van de vrouwenwedstrijden in de Eredivisie. Heb je affiniteit met filmen en ben je beschikbaar op minimaal twee vrijdagavonden per maand? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

 

Verzorger Jong PEC Zwolle Vrouwen (m/v) (meer informatie, klik hier)

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken voor Jong PEC Zwolle Vrouwen? Naast affiniteit met jeugd en voetbal dien je ook in het bezit te zijn van een EHBO-diploma en een reanimatiecertificaat. Tevens is het mogelijk om cursussen te volgen. Je bent zaterdags beschikbaar en incidenteel op andere dagen.Voor overige vacatures verwijzen wij je naar de site van PEC ZWOLLE WERKT.  

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023