Q&A stadionbezoek

Q&A stadionbezoek

Lees hier alle informatie die je moet weten voor het bezoeken van thuiswedstrijden in het MAC3PARK stadion.

Fiets of auto       

Kom indien mogelijk met de fiets of te voet naar het MAC3PARK stadion. Woon je verder weg, of is het weer te slecht en ga je met de auto, dan kun je gebruikmaken van de parkeerruimte op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.


Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.


Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Wat moet ik meenemen naar het stadion om de wedstrijd te kunnen bezoeken?

Naast natuurlijk je seizoenkaart of los kaartje, dien je zoals altijd ook een geldig legitimatiebewijs bij je te hebben.


Moet ik mijn losse ticket uitprinten?

Je kunt bij elke ingang je ticket scannen met je mobiel. Je hoeft hem dus niet uit te printen.


Hoe zit het met horeca en toiletbezoek bij deze wedstrijd?

De horeca-punten in het stadion zijn geopend en ook toiletbezoek is uiteraard mogelijk.


Hoe zit het met het statiegeld in het stadion?

Sinds dit seizoen werkt horecapartner Hotel Lumen & Events met statiegeldbekers. De PEC Zwolle-bekers, waarop €2,- statiegeld zit, zijn ingevoerd vanwege nieuwe regels vanuit de Rijksoverheid om vanaf 1 juli 2021 de hoeveelheid plastic te reduceren. In alle Nederlandse stadions zal deze nieuwe regel gaan gelden. De nieuw geïntroduceerde statiegeldbeker heeft een waarde van €2,- en wordt bij de aankoop van jouw drankje toegevoegd. Vanzelfsprekend is de beker weer in te leveren, waarna het statiegeld wordt teruggestort op jouw betaalkaart.


Mag ik een tas mee nemen naar het stadion?

Het is niet toegestaan om rugtassen groter dan A4-formaat mee te nemen. 


Mag ik een eigen fles drinken meenemen naar het stadion?

Petflesjes en blikjes zijn niet toegestaan. De PEC Zwolle-statiegeldbekers worden wel toegelaten.


We wensen jou een fijne middag of avond in ons MAC3PARK stadion.