Pers

Pers

PEC Zwolle hecht veel waarde aan goede contacten met de media. De afdeling Communicatie & Media is het aanspreekpunt voor de landelijke, regionale en lokale mediapartijen. Op deze pagina lees je alles over persberichten, interviewverzoeken, en accreditaties.

Persberichten 

Persberichten worden per e-mail verstuurd. Mediapartijen die de persberichten van PEC Zwolle willen ontvangen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar de afdeling Communicatie & Media.


Interviewverzoeken 

Interviewverzoeken voor spelers, speelsters, trainers, directie en bestuursleden dienen ingediend te worden bij de afdeling Communicatie & Media. Bij geschreven intervriews behoudt PEC Zwolle zich het recht voor om teksten voor publicatie in te zien en waar nodig te redigeren.


Trainingen 

In principe zijn alle trainingen van PEC Zwolle openbaar, tenzij anders aangegeven. Media dienen zich echter wel altijd vooraf aan te melden bij de afdeling Communicatie & Media. 


Wedstrijden 

Om een wedstrijd van PEC Zwolle in het stadion bij te wonen dient iedere mediavertegenwoordiger accreditatie aan te vragen via de NSP. Voor overige vragen rondom accreditaties kan worden gemaild met de afdeling Communicatie & Media.


Deadline aanvragen

  • Wedstrijd op vrijdag: accreditaties tot uiterlijk woensdag 12:00 uur.
  • Wedstrijd op zaterdag of zondag: accreditaties tot uiterlijk donderdag 12:00 uur.

Accreditaties die later worden ingediend zullen niet meer in behandeling worden genomen.


Contact 

Afdeling Communicatie & Media  

Paul Schrijver (Persvoorlichter)

E: pschrijver@peczwolle.nl


De accreditatie voor uitwedstrijden van PEC Zwolle verloopt via de NSP dan wel de thuisspelende club.