Word vrijwilliger bij PEC Zwolle

Word vrijwilliger bij PEC Zwolle

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, heb je affiniteit met voetbal en PEC Zwolle in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij PEC Zwolle staan een aantal nieuwe vrijwilligersvacatures open. Hieronder lees je er meer over. Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen over een bepaalde vacature? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde mailadres.

Vrijwilligersvacature 'Assistent-scheidsrechter PEC Zwolle Voetbalacademie'

Het komende seizoen spelen alle teams op het hoogste of een na hoogste niveau. Voor enkele teams zijn wij nog op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Wil jij onderdeel uitmaken van onze professionele opleiding? Dit is je kans.


Je beschikt (bij voorbaat) over een basisdiploma (assistent-)scheidsrechter en vanzelfsprekend ken je de regels van het voetbal. De assistent-scheidsrechter werkt als vrijwilliger bij de club en is beschikbaar op de wedstrijddagen (zaterdagen).


Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwillige functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw motivatie en cv naar voetbalacademie@peczwolle.nl o.v.v. ‘vacature assistent-scheidsrechter’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en vertellen je er graag meer over.Vrijwilligersvacature 'Gastgezin'

Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling als mens, zo ook voor onze voetbaltalenten van de club. De PEC Zwolle Voetbalacademie is dan ook op zoek naar gastgezinnen in Zwolle en omgeving die jeugdspelers onderdak willen bieden en zodoende helpen bij de ontwikkeling als topsporter en mens. Een gastgezin biedt een warme omgeving waar een speler zich thuis voelt. De spelers hebben daarbij de beschikking over een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.


Omdat iedere speler anders is, wil PEC Zwolle de talenten en gezinnen zo goed mogelijk aan elkaar koppelen. Het gezin is in staat zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent. De club is dan ook op zoek naar diversiteit in de samenstelling van onze gastgezinnen. Van bijvoorbeeld een gepensioneerd echtpaar tot een gezin met jonge kinderen of zonder kinderen. Hoe meer variatie, hoe beter. Het belangrijkste is de gastvrijheid.


Meer informatie 

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kan een e-mail gestuurd worden naar voetbalacademie@peczwolle.nl onder vermelding van ‘gastgezin PEC Zwolle’.

 


Vrijwilligersvacature 'Medical steward'

Voor aankomend seizoen is PEC Zwolle op zoek naar medical stewards. Als medical steward zorg je voor de eerste hulp bij ongevallen gedurende de wedstrijddag. Een medical steward heeft een certificaat of EHBO-diploma. Je bent beschikbaar op de wedstrijddagen die vooral op de vrijdagavonden plaatsvinden en incidenteel op andere dagen.


Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar info@peczwolle.nl onder vermelding van ‘medical steward’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en vertellen je er graag meer over.Vrijwilligersvacature 'Steward'

Voor aankomend seizoen is PEC Zwolle op zoek naar stewards. Een voetbalsteward zorgt voor een veilige, toegankelijke en een gastvrije wedstrijdbeleving. Je zult ingezet worden voor beveiligingswerkzaamheden voor, tijdens en na de wedstrijd van PEC Zwolle en PEC Zwolle Vrouwen zowel in als rond het stadion. De meeste wedstrijden zullen op de vrijdagavond plaatsvinden, incidenteel op andere dagen.


Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar info@peczwolle.nl onder vermelding van ‘steward’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en vertellen je er graag meer over.Divisiepartners