Projecten maatschappelijk

Projecten maatschappelijk

De verschillende projecten van PEC Zwolle United zijn onderverdeeld in vier pijlers, de zogenaamde Stars:

YoungStars

YoungStars richt zich op kinderen in de leeftijdscategorie 8-16 jaar middels educatieve en sportieve projecten. Door sport, spel en leren te combineren willen wij kinderen inspireren en motiveren. Zo leveren we een bijdrage aan het positieve effect van bewegen op de gezondheid. Meer informatie over deze pijler vindt u hier.


SpecialStars

Soms verdient iemand gewoon een extra steuntje in de rug. Iemand die normaliter altijd voor anderen klaar staat of iemand die dit simpelweg nodig heeft om goed te kunnen functioneren in de maatschappij. PEC Zwolle United wil deze SpecialStars faciliteren, ontzorgen en een glimlach bezorgen. Meer informatie over deze pijler vindt u hier.


WorkStars

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt stimuleren en letterlijk activeren om in beweging te komen. Middels persoonlijke trajecten en vitaliteitsprogramma’s worden mensen geholpen om arbeidsfit te worden. En ondersteunen wij deze WorkStars bij het zoeken van een baan onder het motto: het juiste talent op de juiste plek. Meer informatie over deze pijler vindt u hier.


OldStars

Een actief leven is een gezond streven geldt vanzelfsprekend ook voor senioren. Naast het aanbieden van sportieve activiteiten, zoals OldStars walking football, zetten wij ook in op deelname aan verschillende maatschappelijke evenementen als OldStars Dates om de sociale contacten van senioren te bevorderen. Meer informatie over deze pijler vindt u hier.