Over PEC Zwolle United

Over PEC Zwolle United

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij PEC Zwolle al jaren hoog in het vaandel. Door het bundelen van allerlei maatschappelijke activiteiten zijn we in 2010, met ondersteuning van diverse partners, gestart met PEC Zwolle United. Om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, dan wel verdienen, iets extra’s te bieden.

PEC Zwolle United is het maatschappelijk hart van de club en sinds 2014 één van de domeinen van ANBI-stichting Regio Zwolle United. Bedrijven en organisaties in Regio Zwolle kunnen in deze stichting participeren en investeren om de kracht van voetbal te gebruiken als katalysator voor waardevolle sportieve, maatschappelijke en economische projecten.


Onder de noemer ‘Meer dan Voetbal’ brengt PEC Zwolle mensen samen, activeert en faciliteert hen om hun ambities door middel van voetbal te verwezenlijken. Met ondersteuning van diverse partners worden er voor verschillende doelgroepen - voor jong en oud - allerlei activiteiten en projecten georganiseerd. Ga voor meer informatie naar www.peczwolleunited.nl.


Voor meer informatie over de maatschappelijke activiteiten van PEC Zwolle kunt u contact opnemen met Gea Luttels, coördinator PEC Zwolle United, via gluttels@peczwolle.nl.