Over PEC Zwolle United

Over PEC Zwolle United

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij PEC Zwolle al jaren hoog in het vaandel. Door het bundelen van allerlei maatschappelijke activiteiten zijn we in 2010, met ondersteuning van diverse partners, gestart met PEC Zwolle United. Om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben iets extra’s te bieden. De verschillende projecten, onderverdeeld in vier pijlers, kenmerken zich door een actieve betrokkenheid van spelers, trainers, ambassadeurs en medewerkers.

PEC Zwolle wil mensen activeren en faciliteren om hun ambities door middel van voetbal te verwezenlijken. Om deze ambities nog beter te realiseren heeft PEC Zwolle in juni 2014 de ANBI-stichting Regio Zwolle United (RZU) in het leven geroepen. PEC Zwolle United maakt onderdeel uit van deze stichting en vormt hiermee het maatschappelijk hart van de club. Kijk voor meer informatie op www.peczwolleunited.nl.


Voor meer informatie over de maatschappelijke activiteiten kunt u contact opnemen met Gea Luttels, coördinator PEC Zwolle United, via gluttels@peczwolle.nl.

Onze partners