PEC Zwolle Open Dag 2024

PEC Zwolle Open Dag 2024

PEC Zwolle leeft. Na het bijzondere afscheid van Bram en het recordaantal verkochte seizoenkaarten en nieuwe thuisshirts is het bijna tijd voor zomer. Op zaterdag 6 juli organiseert de club de PEC Zwolle Open Dag, met dit jaar een voller programma dan ooit. Beleef de magie van PEC, ontmoet spelers en speelsters en neem deel aan één van de vele activiteiten. Met een naar verwachting recordaantal supporters, van jong tot oud, maken we er samen één groot feest van.

Speciaal: ontwerp de nieuwe aanvoerdersband

Om 12.30 uur wordt de Open Dag speciaal geopend en is er in en om het stadion werkelijk van alles te doen voor de duizenden bezoekers die het MAC3PARK stadion bezoeken. Nieuw dit jaar is dat kinderen zelf een aanvoerdersband kunnen ontwerpen, waarbij uiteindelijk één ontwerp ook daadwerkelijk in productie wordt genomen en zal worden gedragen door de aanvoerder van PEC Zwolle bij een wedstrijd in het nieuwe seizoen.

DOWNLOAD ONTWERP

Magie van PEC: foto’s in de kleedkamer en speciale kidspersconferentie

De meest bezochte activiteiten zullen ook dit jaar ongetwijfeld weer de rondleiding door het stadion en de kinderpersconferenties zijn. Bij de rondleiding krijg je een uniek kijkje achter de schermen en kom je op plekken die gedurende het seizoen en op wedstrijddagen niet te bezichtigen zijn zoals de kleedkamer, de mixed zone waar alle interviews worden afgenomen, de dug-outs aan de rand van het veld en het spelershome. Bij de kinderpersconferenties kun je spelers, speelsters en trainers werkelijk alles vragen wat je maar wil. Verder zijn er tal van andere grote en kleine activiteiten op het stadionterrein en kan er ook dit jaar een kijkje worden genomen in de prachtige spelersbus. 

 

Ontmoet spelers en scoor handtekeningen

Tijdens de Open Dag ontmoet je spelers, speelsters en de technische staf. Ga met hen op de foto, scoor je handtekeningen of stel jouw vragen aan jouw favoriete speler of speelster.

 

Spelerspresentatie als afsluiting

De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met de spelerspresentatie. Stadionspeaker Marco ten Kate stelt dan alle spelers voor het komende seizoen aan je voor. Uiterlijk om 16:30 uur is de PEC Zwolle Open Dag afgelopen.

 

Het volledige programma met tijden wordt in een later stadium bekendgemaakt. Houd daarvoor onze socials in de gaten. PEC Zwolle verwacht dit jaar een recordaantal bezoekers. Kom indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of het OV naar de Open Dag.