Wedstrijdsecretaris/gastheer of -vrouw

Wedstrijdsecretaris/gastheer of -vrouw

De PEC Zwolle voetbalacademie vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit en is onderscheiden met het certificaat Nationale Voetbalacademie. Het komende seizoen spelen alle teams op het hoogste of een na hoogste niveau. Voor de afwikkeling van de wedstrijdzaken bij de diverse duels zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris die verantwoordelijk is voor het goed laten verlopen van de wedstrijden. Tevens vervul je de rol van gastheer.

Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele opleiding dan is dit je kans. De PEC Zwolle voetbalacademie wil jeugdspelers, trainers en teammanagers zo optimaal mogelijk begeleiden. De wedstrijdsecretaris werkt als vrijwilliger voor de PEC Zwolle voetbalacademie en is beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag). Het betreft een functie waarbij meerdere personen het secretariaat afwisselend bemensen.


Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de spelers, trainers en teammanagers. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal. De functie is onbetaald, echter tegenover de werkzaamheden staat een clubkaart, waarmee men de mogelijkheid heeft om kaarten voor de wedstrijden van het eerste elftal aan te schaffen.


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk (bij voorkeur per e-mail) jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar voetbalacademie@peczwolle.nl o.v.v. ‘vacature wedstrijdsecretaris/gastheer of -vrouw’. 

Divisiepartners