Over Regio Zwolle United

Over Regio Zwolle United

Regio Zwolle United is een stichting met ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is onlosmakelijk verbonden aan PEC Zwolle. De stichting is in het leven geroepen om sport te gebruiken als onafhankelijke katalysator voor de ontwikkeling van Regio Zwolle. Qua strategische ligging, ondernemerschap, arbeidsethos en handelsmentaliteit heeft onze regio de potentie om op allerlei terreinen duurzaam op het hoogste niveau te acteren.

De stichting staat symbool voor de regionale ambities en is als geen ander in staat om mensen uit de regio samen te brengen en te motiveren op maatschappelijk, economisch en vitaal gebied. Zij biedt fans, sponsoren en partners een groot netwerkplatform om hieraan mee te werken, vanuit Clubhuis Regio Zwolle als sfeervolle en veilige ontmoetingsplaats.


Wij nemen het initiatief om - samen met betrokken partners - te investeren in waardevolle projecten voor de regio. Regio Zwolle United omvat drie domeinen:

  • PEC Zwolle United (maatschappelijk)
  • Regiobinding (economie)
  • Vitaliteit (sport)

Lees meer over Regio Zwolle United:


Samen met betrokken partners zijn wij het kloppend hart van Regio Zwolle op maatschappelijk, economisch en vitaal gebied