Vacature Gastgezin

Vacature Gastgezin

Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van de mens, zo ook voor vrouwelijke voetbaltalenten van de club. PEC Zwolle Vrouwen is dan ook op zoek naar gastgezinnen in Zwolle en omgeving die jeugdspeelsters onderdak willen bieden en zodoende helpen bij de ontwikkeling als topsporter en mens.

Binnen PEC Zwolle Vrouwen staat de ontwikkeling van speelsters centraal. Niet alleen op voetbaltechnisch vlak, maar ook zeker op sociaal-emotioneel vlak. Een warm gastgezin is hierin ook van essentieel belang.


In een gastgezin kan een jeugdspeelsters zich prettig voelen en focussen op haar eigen ontwikkeling als mens. Zowel op het veld als op school als de momenten daarbuiten. Het belangrijkste is de gastvrijheid en interesse in de leefwereld van de speelsters. De speelsters hebben daarbij beschikking tot een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.


Goed om te weten is dat ook parttime gastgezin zijn een optie is. Hierbij kan er enkele dagen in de week een woonomgeving aangeboden worden aan speelsters.


Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kan een e-mail gestuurd worden naar peczwollevrouwen@peczwolle.nl o.v.v. ‘gastgezin PEC Zwolle’.