Ticket Resale

Ticket Resale

PEC Zwolle lanceert speciaal voor seizoenkaarthouders Ticket Resale. Als seizoenkaarthouder kun je jouw plek te koop aanbieden als je een wedstrijd niet kunt. Is jouw plek voor die wedstrijd verkocht, dan wordt 50% van de losse ticketprijs van jouw plek automatisch aan jou uitbetaald. De Ticket Resale vind je in jouw ticketing account, waar je ook altijd de status van jouw ticket kunt zien.

Ticket Resale - hoe werkt het

Zodra een thuiswedstrijd in de verkoop gaat, kun je als seizoenkaarthouder via jouw account jouw ticket(s) aanbieden voor Ticket Resale. Het aanbieden van jouw ticket kun je eenvoudig doen onder 'Resale' en is mogelijk tot 2 uur voor aanvang van de wedstrijd. Er is geen limiet op het aantal wedstrijden waar je (een) ticket(s) voor kunt aanbieden. Je wordt uitbetaald zodra jouw ticket ook daadwerkelijk is verkocht en ontvangt dan 50% van de losse ticketprijs van jouw plek voor die wedstrijd. De uitbetaling wordt binnen twee weken na de betreffende wedstrijd gedaan. Een overzicht met de losse ticketprijzen voor reguliere- en topwedstrijden vind je hier.

Klik hier voor de Ticket Resale

Veelgestelde vragen


Wat is Ticket Resale?

PEC Zwolle lanceert speciaal voor seizoenkaarthouders Ticket Resale. Vanaf nu kun jij als seizoenkaarthouder jouw plaats te koop aanbieden als je een wedstrijd niet kunt. Is jouw plek voor die wedstrijd verkocht, dan wordt 50% van de losse ticketprijs van jouw plek automatisch aan jou uitbetaald. De Ticket Resale vind je in jouw account, waar je ook altijd de status van jouw ticket kunt zien.

 

Ticket Resale - hoe werkt het?

Zodra een thuiswedstrijd in de verkoop gaat, kun je via jouw account jouw ticket(s) aanbieden voor Ticket Resale. Het aanbieden van jouw ticket kan je eenvoudig doen onder 'Ticket Resale ' en is mogelijk tot 2 uur voor aanvang van de wedstrijd.

 

Er is geen limiet op het aantal wedstrijden waar je (een) ticket(s) voor kunt aanbieden. Je wordt uitbetaald zodra jouw ticket ook daadwerkelijk is verkocht en ontvangt dan 50% van de losse ticketprijs van jouw plek voor die wedstrijd. De uitbetaling wordt binnen twee weken na de betreffende wedstrijd gedaan.

 

Waar kan ik mijn seizoenkaart aanbieden in de Ticket Resale?

Dit kan online in de ticketing omgeving op peczwolle.nl/tickets. Als je bent ingelogd kun je onder het kopje ‘Ticket Resale’ jouw plek voor die wedstrijd aanbieden. Je kunt daar ook altijd zien of jouw ticket al is verkocht.

 

Vanaf en tot wanneer kan ik mijn seizoenkaart aanbieden in de Ticket Resale?

Dit kan vanaf het moment dat de kaartverkoop voor de desbetreffende wedstrijd is gestart tot twee uur voor aanvang van de wedstrijd.

 

Hoe kan ik zien of mijn plek verkocht is?

Als je inlogt in de ticketing omgeving kun je zien of jouw plek verkocht is. De status hiervan vind je onder ‘Ticket Resale’


Ik wil mijn plek terughalen uit de Ticket Resale. Dit lukt niet, hoe kan dit?

Zodra jouw aangeboden plek is verkocht, kun je deze niet meer terughalen. Is de status van jouw ticket nog ‘niet verkocht’ en kun je deze niet terughalen? Neem dan contact op met ons via info@peczwolle.nl of telefonisch via 038-4534948.


Krijg ik een mail als mijn plek verkocht is?

Je ontvangt uiterlijk een paar dagen na een thuiswedstrijd een bevestiging dat jouw plek wel of niet verkocht is. Je kunt altijd zelf de status controleren in jouw account.

 

Kan ik mijn plek nog terugtrekken als ik hem heb aangeboden?

Ja, dit is mogelijk. Als je je bedenkt en je kaart is nog niet verkocht, dan kun je deze terugtrekken.

 

Welk bedrag krijg ik als ik mijn seizoenkaart aanbied via de Ticket Resale?

Je krijgt 50% van de losse ticketprijs die geldt voor jouw plek voor die wedstrijd. Een overzicht met de prijzen voor losse tickets voor reguliere en topwedstrijden vind je hier.


Als mijn plek verkocht is, werkt mijn seizoenkaart pas dan nog?

Als jouw plek is verkocht, kun je logischerwijs niet met je seizoenkaart naar binnen bij de desbetreffende wedstrijd.


Kunnen flexibele seizoenkaarten ook worden aangeboden in de Ticket Resale?

Ticket Resale is alleen bestemd voor reguliere seizoenkaarten. Met een flexibele seizoenkaart heb je immers al de vrijheid en keuze in welke wedstrijden je wilt bezoeken.

 

Ik heb meerdere seizoenkaarten, kan ik deze alleen als setje aanbieden in de Ticket Resale?

Je kunt als seizoenkaarthouder met meerdere seizoenkaarten voor elke kaart beslissen of je deze wilt aanbieden voor Ticket Resale.

 

Voorbeeld: op jouw account staan drie seizoenkaarten. Eén persoon kan niet naar de wedstrijd. Deze kaart kun je vervolgens in de Ticket Resale aanbieden. De andere twee seizoenkaarten blijven gewoon te gebruiken. Heb je meerdere seizoenkaarten op jouw naam en wil je die in de verkoop doen, dan dien je dit per kaart aan te geven.

 

Op welke bankrekening wordt het bedrag teruggestort?

Het geld wordt teruggestort op de bankrekening die bij ons in het systeem staat. Meestal is dit ook de het rekeningnummer waarmee je je seizoenkaart hebt gekocht.

 

Kan ik zien aan wie mijn plek verkocht is?

Nee, je kunt wel zien óf je kaart is verkocht, maar niet aan wie.

 

Hoelang duurt het voordat het bedrag op mijn bankrekening staat?

De uitbetaling wordt binnen twee weken na de betreffende wedstrijd gedaan.


Ik kan mijn seizoenkaart niet aanbieden in de Ticket Resale, hoe kan dit?

Kijk eerst of je bent ingelogd. Lukt het dan nog niet om jouw seizoenkaart aan te bieden in de Ticket Resale, bel of mail ons dan.

 

Kan ik voor mijn vrienden en/of familie die gekoppeld zijn ook de seizoenkaart aanbieden in de Ticket Resale?

Nee, je kunt een seizoenkaart alleen aanbieden voor Ticket Resale als je de eigenaar van de seizoenkaart bent.