Gastgezinnen Gezocht

Gastgezinnen Gezocht

Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling als mens, zo ook voor jeugdige voetbaltalenten van de club. De PEC Zwolle Voetbalacademie is dan ook op zoek naar gastgezinnen in Zwolle en omgeving die jeugdspelers onderdak willen bieden en zodoende helpen bij de ontwikkeling als topsporter en mens.

Een gastgezin biedt een warme omgeving waar een speler zich thuis voelt. Het gezin is in staat zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent.


Omdat iedere speler anders is, wil PEC Zwolle de talenten en gezinnen zo goed mogelijk aan elkaar koppelen. De club is dan ook op zoek naar diversiteit in de samenstelling van onze gastgezinnen. Van bijvoorbeeld een gepensioneerd echtpaar tot een gezin met jonge kinderen of zonder kinderen. Hoe meer variatie, hoe beter.


Het belangrijkste is de gastvrijheid en interesse in de leefwereld van de speler. De spelers hebben daarbij de beschikking over een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.

 

Meer informatie 

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kan een e-mail gestuurd worden naar voetbalacademie@peczwolle.nl onder vermelding van ‘gastgezin PEC Zwolle’.

Divisiepartners