Gastgezinnen Gezocht

Gastgezinnen Gezocht

Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling als mens, zo ook voor jeugdige voetbaltalenten van de club. De PEC Zwolle Voetbalacademie is dan ook op zoek naar gastgezinnen in Zwolle en omgeving die jeugdspelers onderdak willen bieden en zodoende helpen bij de ontwikkeling als topsporter en mens.

Binnen de PEC Zwolle Voetbalacademie staat de ontwikkeling van de speler hoog in het vaandel. Niet alleen op voetbaltechnisch vlak, maar ook zeker op sociaal-emotioneel vlak. Hier wordt binnen de Voetbalacademie en het Centre for Sports & Education veel aandacht aan besteed. Een warm gastgezin is hierin ook van essentieel belang.


In een gastgezin kan de jeugdspeler zich prettig voelen en focussen op zijn eigen ontwikkeling als mens. Zowel op het veld en op school als de momenten daarbuiten. Het belangrijkste is de gastvrijheid en interesse in de leefwereld van de speler. De spelers hebben daarbij de beschikking over een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.

 

Meer informatie 

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kan een e-mail gestuurd worden naar voetbalacademie@peczwolle.nl onder vermelding van ‘gastgezin PEC Zwolle’.