Lumen Hotel & Events

Lumen Hotel & Events

Lumen Hotel & Events in Zwolle is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen feesten en meer, gevestigd in het MAC³PARK stadion.

Lumen Hotel

Hotel Lumen is een prachtig vier sterren hotel met 125 ruim opgezette kamers en de daarbij behorende faciliteiten. Alle Kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi, Nespresso apparaat, airconditioning en een gescheiden toilet. Voor sponsoren van PEC Zwolle bieden wij graag een aantrekkelijk tarief op wedstrijddagen.

 

Lumen Events

Het Event Center beschikt over 28 zalen met vele mogelijkheden voor vergaderen, congressen, feesten en ontmoeten. Het hart van Lumen Hotel & Events wordt gevormd door het sfeervolle centrale evenementenplein dat plaats biedt aan maar liefst 1750 gasten. Daaromheen en in de rest van het congrescentrum vindt u tal van flexibel in te delen ruimtes en volop mogelijkheden voor de organisatie van een topevenement.


De skyboxen in het MAC³PARK stadion bieden een fraai uitzicht op het voetbalveld van PEC Zwolle. De combinatie van vergaderen en een sportief evenement ligt dan ook voor de hand. We organiseren het graag voor u!


Bluefinger Restaurant in Lumen Hotel & Events

In het Bluefinger Restaurant kunt u voorafgaand aan de thuiswedstrijden ven PEC Zwolle genieten van een heerlijk diner of lunch. Het Bluefinger Restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Onze keuken serveert u graag culinair verrassende gerechten voor uw zakelijk diner of avond uit. Kijk op www.bluefinger.nl voor mee informatie.


Gratis zaalhuur voor Business-seat houders

Als business-seat houder van PEC Zwolle kunt u, afhankelijk van uw sponsorpakket, kunt u één of meerdere keren gratis gebruik maken van een skybox, Business Loge/Club of meetingroom.


Meer informatie  

Wilt u een bijeenkomst organiseren bij Lumen Hotel & Events? Neem dan gerust contact op met de salesafdeling, zij denken graag met u mee. Bel 088-1471460 of vul het aanvraagformulier in op www.lumenzwolle.nl