Week van de Vitaliteit

Week van de Vitaliteit

Tijdens de Week van de Vitaliteit wordt de kracht van sport ingezet voor een groot aantal sportieve en sociaal-maatschappelijke activiteiten voor jong en oud.

De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud. Met als doel om bewegen, gezonde voeding en gezond leven aan te moedigen, maar ook om verbinding tussen mensen en participatie te stimuleren. Zo speelde het vlaggenschip van PEC Zwolle in het seizoen 2018-19 in een aangepast wedstrijdshirt om de groeipotentie van Regio Zwolle en haar (vitale) inwoners te promoten.


De Week van de Vitaliteit is een initiatief van PEC Zwolle / Regio Zwolle United in samenwerking met een groot aantal partners. Op het gebied van sport, voeding en gezondheid worden meer dan 20 activiteiten georganiseerd voor kinderen, scholieren, ouderen, ondernemers, bestuurders en andere doelgroepen. Daarmee wordt de kracht van sport ingezet voor een Regio Zwolle waarin iedereen kan meedoen en/of een steentje kan bijdragen.


Bekijk hier de campagnewebsite en gebruik op social media de hashtags #samenvitaal en #weekvandevitaliteit.