Week van de Vitaliteit

Week van de Vitaliteit

Voor groei  is de slogan van de Regio Zwolle. Om groei te realiseren zijn vitale inwoners het belangrijkste kapitaal. De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud. Met als doel om bewegen, gezonde voeding en gezond leven aan te moedigen, maar ook om verbinding tussen mensen en participatie te stimuleren. 

De Week van de Vitaliteit is een initiatief van PEC Zwolle / Regio Zwolle United en haar partners. Op het gebied van sport, voeding en gezondheid worden meer dan 20 activiteiten georganiseerd voor kinderen, scholieren, ouderen, ondernemers, bestuurders en andere doelgroepen. Daarmee zetten PEC Zwolle, Regio Zwolle United en alle partners de kracht van sport in voor een Regio Zwolle waarin iedereen kan meedoen en/of een steentje kan bijdragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: een Walking Football-toernooi voor senioren uit de regio, een toernooi voor kinderen met autisme, themabijeenkomsten voor kinderen van basisscholen, maar ook zakelijke themabijeenkomsten rondom vitaliteit en activiteiten voor personeel en partners van de club. 


Wilt u als organisatie participeren in, alweer de derde editie van deze themaweek, welke staat gepland van 10 t/m 15 maart 2019? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen de club of door een e-mail te sturen naar united@peczwolle.nl.

Onze partners

PEC Zwolle - FC Utrecht
PECPOWER Wagenaar Ongediertebestrijding