Betaalkaart

Betaalkaart

Vanaf 12 augustus 2023 is het in het hele stadion ook mogelijk om met pin te betalen. Het inleveren van statiegeldbekers via pin is ook mogelijk, het bedrag wordt dan automatisch teruggestort. Natuurlijk kun je ook met je betaalkaart blijven betalen en staat eventueel saldo nog gewoon op je kaart.

Seizoenkaart

In jouw seizoenkaart zit geen betaalchip. Seizoenkaarthouders kunnen met een betaalkaart of een met een oude seizoenkaart met een betaalchip betalen bij de horecapunten. Let op: de nieuwe seizoenkaart dient als toegangsbewijs. De oude seizoenkaart met betaalchip biedt geen toegang tot de wedstrijd.


Statiegeldbekers in MAC3PARK stadion

In de omloop van het MAC3PARK stadion worden statiegeldbekers gebruikt. De PEC Zwolle-bekers worden door Lumen Hotel & Events geïntroduceerd op nieuwe regels vanuit de Rijksoverheid om vanaf 1 juli 2021 de hoeveelheid plastic te reduceren.


De nieuw geïntroduceerde statiegeldbeker heeft een waarde van €2,- en wordt bij de aankoop van jouw drankje toegevoegd. Vanzelfsprekend is de beker weer in te leveren, waarna het statiegeld wordt teruggestort op jouw betaalkaart.


Lees hier alle informatie over de statiegeldbekers.


Geen betaalkaart    

Je kan een betaalkaart aanschaffen bij de horecapunten in het stadion. Voor de betaalkaart betaal je €2,- borg. Opwaarderen kan vanaf minimaal €10,- tot maximaal €150,- per kaart.     


Betalen met seizoenkaart     

 • Registreer de betaalkaart via de KNIP app die je gratis kan downloaden voor elke soort smartphone of op mijnpeczwollebetaalkaart.nl.     
 • Heb je de betaalkaart in een eerder stadium al geregistreerd, dan kan je inloggen met de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.     
 • Via de KNIP app of mijnpeczwollebetaalkaart.nl kan je simpel en snel saldo opwaarderen.    


Opwaarderen van deze betaalkaart kan op de volgende manieren:     

 1. Opwaarderen via de gratis KNIP app via iDEAL of Creditcard.     
 2. Online opwaarderen op mijnpeczwollebetaalkaart.nl.     
 3. Bij Lumen Hotel & Events aan de receptiebalie.     
 4. Of bij één van de opwaardeerpunten in het MAC³PARK stadion. De opwaardeerpunten zijn deels bemand (cash / pin) en deels onbemand (pin only)   


Hoe kan ik mijn kaart opwaarderen?     

Opwaarderen gaat eenvoudig en snel. Dit kan je doen waar en wanneer je maar wilt middels de gratis KNIP app. Je kan dus vanuit huis, of pas op de tribune opwaarderen. Het kan bovendien eenvoudig en veilig via iDEAL en Creditcard. Het is ook nog mogelijk om uw kaart op te waarderen via mijnpeczwollebetaalkaart.nl of bij de opwaardeerpunten in het MAC³PARK stadion. Let wel; deze zijn alleen geopend tijdens wedstrijddagen.     


Jouw stappenplan naar een opgewaardeerde kaart:     

 1. Download de KNIP app via de App Store of Google Play Store.     
 2. Vul jouw e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.     
 3. Druk op ‘Betaalpas’ en vul jouw kaartnummer en CVC code in of scan de QR code. Het kaartnummer nummer, de CVC code en de QR code vind je op je seizoenkaart.     
 4. Er is een e-mail verzonden naar het door jouw opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox. Open de link op je telefoon om je KNIP account te activeren.     
 5. Maak een KNIP-account aan door uw gegevens in te vullen. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en druk op ‘Gereed’.     
 6. Vul vervolgens een pincode in om de app te beschermen en eenvoudig te gebruiken.     
 7. Je bent nu geregistreerd. Via ‘Rekeningen’ kan je nu opwaarderen via iDEAL of Creditcard.     
 8. Bestel en betaal makkelijk en snel je consumpties tijdens de wedstrijd en voorkom lange rijen bij het oplaadpunt.     


Wat gebeurt er met mijn saldo als ik de kaart verlies?     

Als jouw kaart geregistreerd is op mijnpeczwollebetaalkaart.nl kan de kaart daar geblokt worden. Ook kan het saldo dan worden overgeschreven op een nieuwe betaalkaart. Of je kan zelf jouw kaart blokkeren via de KNIP app.


Heb jij verdere vragen omtrent de betaalkaart of de KNIP app? Stuur dan een e-mail naar: peczwolle@mijnbetaalkaart.nl.