Betaalkaart

Betaalkaart

Vanaf het seizoen 2017/2018 is het enkel mogelijk om met een seizoen- of betaalkaart te betalen bij de cateringpunten in het MAC³PARK stadion. Er is voor deze efficiënte gang van zaken gekozen, omdat onderzoek uitwijst dat het wachttijd scheelt. Hieronder vind je alle informatie, hoe te handelen.

Betalen met seizoenkaart     

 • Registreer de seizoenkaart via de KNIP app die je gratis kan downloaden voor elke soort smartphone of op mijnpeczwollebetaalkaart.nl.     
 • Heb je de seizoenkaart in een eerder stadium al geregistreerd, dan kan je inloggen met de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.     
 • Via de KNIP app of mijnpeczwollebetaalkaart.nl kan je simpel en snel saldo opwaarderen.     


Geen seizoenkaart     

Wanneer je geen seizoenkaart hebt kan je betalen met een losse betaalkaart. Je kan een betaalkaart aanschaffen bij Lumen Hotel & Events, elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur Voor de kaart betaal je €2,- borg. Opwaarderen kan vanaf minimaal €10,- tot maximaal €150,- per kaart.     


Opwaarderen van deze betaalkaart kan op de volgende manieren:     

 1. Opwaarderen via de gratis KNIP app via iDEAL of Creditcard.     
 2. Online opwaarderen op mijnpeczwollebetaalkaart.nl.     
 3. Bij Lumen Hotel & Events aan de receptiebalie.     
 4. Of bij één van de opwaardeerpunten in het MAC³PARK stadion. De opwaardeerpunten zijn deels bemand (cash / pin) en deels onbemand (pin only)   


Hoe kan ik mijn kaart opwaarderen?     

Opwaarderen gaat eenvoudig en snel. Dit kan je doen waar en wanneer je maar wilt middels de gratis KNIP app. Je kan dus vanuit huis, of pas op de tribune opwaarderen. Het kan bovendien eenvoudig en veilig via iDEAL en Creditcard. Het is ook nog mogelijk om uw kaart op te waarderen via mijnpeczwollebetaalkaart.nl of bij de opwaardeerpunten in het MAC³PARK stadion. Let wel; deze zijn alleen geopend tijdens wedstrijddagen.     


Jouw stappenplan naar een opgewaardeerde kaart:     

 1. Download de KNIP app via de App Store of Google Play Store.     
 2. Vul jouw e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.     
 3. Druk op ‘Betaalpas’ en vul jouw kaartnummer en CVC code in of scan de QR code. Het kaartnummer nummer, de CVC code en de QR code vind je op je seizoenkaart.     
 4. Er is een e-mail verzonden naar het door jouw opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox. Open de link op je telefoon om je KNIP account te activeren.     
 5. Maak een KNIP-account aan door uw gegevens in te vullen. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en druk op ‘Gereed’.     
 6. Vul vervolgens een pincode in om de app te beschermen en eenvoudig te gebruiken.     
 7. Je bent nu geregistreerd. Via ‘Rekeningen’ kan je nu opwaarderen via iDEAL of Creditcard.     
 8. Bestel en betaal makkelijk en snel je consumpties tijdens de wedstrijd en voorkom lange rijen bij het oplaadpunt.     


Wat gebeurt er met mijn saldo als ik de kaart verlies?     

Als jouw kaart geregistreerd is op mijnpeczwollebetaalkaart.nl kan de kaart daar geblokt worden. Ook kan het saldo dan worden overgeschreven op een nieuwe seizoenkaart. Of je kan zelf jouw kaart blokkeren via de KNIP app. Wel zijn aan het uitgeven van een nieuwe seizoenkaart, net als vorige seizoenen, extra kosten verbonden.


Heb jij verdere vragen omtrent de betaalkaart of de KNIP app? Stuur dan een e-mail naar: peczwolle@mijnbetaalkaart.nl.

Eredivisie partners