Over het MAC³PARK stadion

Over het MAC³PARK stadion

Het MAC³PARK stadion is de thuishaven van zowel het mannen- als het vrouwenelftal van PEC Zwolle. Dit multifunctionele stadion biedt na de uitbouw in de zomer van 2018 plaats aan 14.000 toeschouwers en is via de A28, afslag Zwolle-Noord, goed bereikbaar. De tribunes in het MAC³PARK stadion zijn vernoemd naar oud-spelers Henk Timmer, Fred Patrick, Klaas Drost en voormalig voorzitter Marten Eibrink.

Op 9 maart 2007 werd de eerste paal van het MAC³PARK stadion geslagen door onder meer Henk Jan Meijer, burgemeester van Zwolle. In eerste instantie was er in het Zwolse stadion plaats voor 10.000 supporters. De afgelopen seizoenen is de capaciteit met 4.000 plaatsen verhoogd. Deze groei is met name gerealiseerd door drie tribunes naar beneden toe uit te breiden.


Naast de sportieve mogelijkheden biedt het MAC³PARK stadion de supporters van PEC Zwolle en de overige inwoners van de regio Zwolle veel meer. In het stadion exploiteert Lumen Hotel & Events een ruime evenementhal en kun je tevens overnachten in het inpandige hotel met 125 hotelkamers. Ook zijn er diverse leuke winkels en kantoorpanden gevestigd in de thuishaven.  

Contactgegevens PEC Zwolle – MAC³PARK stadion 


Stadionplein 1

8025 CP Zwolle


Postbus 402

8000 AK Zwolle


038-453 49 48