Parkeren

Parkeren

Parkeren tijdens thuiswedstrijden voor supporters van PEC Zwolle 

Parkeren op het betaald parkeerterrein is tijdens thuiswedstrijden van PEC Zwolle alleen voorbehouden aan bezoekers met een door PEC Zwolle uitgegeven P1-kaart. Bezoekers die niet in het bezit zijn van een P1-kaart kunnen parkeren in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. De bezoeker dient zich daarbij te houden aan de algemeen geldende parkeerregels.

Bezoekers van Fitland en gasten van Hotel Lumen worden tijdens thuiswedstrijden op vertoon van hun pas/kamersleutel toegelaten tot het parkeerterrein. Bezoekers van het Wok Stadion kunnen tijdens de thuiswedstrijden niet parkeren op het parkeerterrein.


Parkeren tijdens thuiswedstrijden voor fans van de bezoekende club 

Supporters van de bezoekende club kunnen aan de hand van de bewegwijzering hun auto parkeren bij het MAC³PARK stadion. Per wedstrijd worden hier afspraken over gemaakt met de bezoekende club. Meer informatie over de parkeergelegenheden bij PEC Zwolle kan worden verkregen door te kijken op de website van de bezoekende club.


Parkeren buiten thuiswedstrijden 

Buiten de thuiswedstrijden van PEC Zwolle om is het betaald parkeerterrein voor iedere bezoeker toegankelijk. Het eerste uur parkeren is gratis. 

Eredivisie partners