Parkeren

Parkeren

Parkeren tijdens thuiswedstrijden voor supporters van PEC Zwolle 

Parkeren op het betaald parkeerterrein is tijdens thuiswedstrijden van PEC Zwolle alleen voorbehouden aan bezoekers met een door PEC Zwolle uitgegeven P1-kaart. Heb je geen P1-kaart, kom dan bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer naar het stadion. Besluit je toch met de auto te komen, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion en kan je terecht bij het Topsportcentrum van Landstede. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

Bezoekers van Fitland en gasten van Hotel Lumen worden tijdens thuiswedstrijden op vertoon van hun pas/kamersleutel toegelaten tot het parkeerterrein. Bezoekers van het Wok Stadion kunnen tijdens de thuiswedstrijden niet parkeren op het parkeerterrein.


Parkeren tijdens thuiswedstrijden voor fans van de bezoekende club 

Supporters van de bezoekende club kunnen aan de hand van de bewegwijzering hun auto parkeren bij het MAC³PARK stadion. Per wedstrijd worden hier afspraken over gemaakt met de bezoekende club. Meer informatie over de parkeergelegenheden bij PEC Zwolle kan worden verkregen door te kijken op de website van de bezoekende club.


Parkeren buiten thuiswedstrijden 

Buiten de thuiswedstrijden van PEC Zwolle om is het betaald parkeerterrein voor iedere bezoeker toegankelijk. Het eerste uur parkeren is gratis. 


Parkeren business

Lees hier alle informatie over het parkeren op P-VIP, P1, P2, of P3.