Samenwerkingen

Samenwerkingen

De PEC Zwolle voetbalacademie werkt inmiddels samen met 33 amateurverenigingen uit de regio. Met deze partnerships wordt invulling gegeven aan de kernpropositie van PEC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn en er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Vier soorten jeugdovereenkomsten 

PEC Zwolle werkt met vier soorten overeenkomsten: goud, zilver, brons en alliantie. De categorie is afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen, het niveau waarop het eerste elftal speelt en het aantal spelers van de amateurvereniging dat op dit moment in de jeugd, de beloften of het eerste elftal van PEC Zwolle speelt. 

Lopharm Sportverzorging 

Sinds dit seizoen is Lopharm Sportverzorging de sportmedische leverancier van PEC Zwolle.Lopharm is een sportmedische groothandel met oog voor kwaliteit en service. Lopharm is onder andere leverancier van producten voor sportverzorging, fysiotherapie, voetverzorging en praktijkinrichting. Specialist op gebied van massagetafels en accessoires. Kijk voor meer informatie op: www.lopharm.nl.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023