PEC Zwolle eSports

PEC Zwolle eSports

Naast de sportieve strijd op het veld komt PEC Zwolle ook uit in de eDivisie. De eDivisie is de digitale variant van de Eredivisie, waar alle clubs uit Eredivisie één of twee eSporters afvaardigden voor een officiële FIFA-competitie. Het team van PEC Zwolle bestaat in het seizoen 2018-19 uit twee eSporters: Tony Kok en Stefan Vellinga. De eSporters van tegenwoordig zijn échte rolmodellen voor de jeugd van tegenwoordig.

Samenwerkingsmogelijkheden

Dat deze tak van sport zich ontzettend sterk ontwikkeld staat buiten kuif. Een ontwikkeling die zich al even heeft ingezet, zo blijkt ook uit de cijfers: het is de op 3 na best bekeken 'sport' in de wereld, een wedstrijd in de eDivisie trekt gemiddeld ruim 53.000 kijkers enkel via YouTube en met een totaal van meer 15 miljoen views in het seizoen 2017-18. Hierbij zijn de cijfers via FOX Sports, met meer dan 1 miljoen abonnees, nog buiten beschouwing gelaten.


De eSporters zijn, in combinatie met onze club PEC Zwolle, de ideale match met de doelgroep. De doelgroep die zich overwegend kenmerkt als man, in de leeftijdscategorie 14 tot en met 32 jaar, de zogenaamde millennials en generatie Z. Via exposure via verschillende kanalen en gerichte acties wordt deze doelgroep bereikt en biedt het mooie mogelijkheden om uw organisatie, product of evenement sterk onder de aandacht te brengen.


Neem voor meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden contact op met sales-team via commercie@peczwolle.nl of met uw contactpersoon binnen de club.


Social media

Volg PEC Zwolle eSports en onze eSporters online om weinig te missen, gave content te zien en een kijkje in het leven van de eSporters en achter de schermen van PEC Zwolle te krijgen: Instagram, Twitter en YouTube.

Official partners PEC Zwolle eSports
Official partners PEC Zwolle eSports

Jouw unieke (kinder)feestje in de officiële PEC Zwolle eRoom vieren?

Boek dan hier de PEC Zwolle eRoom!

PEC Zwolle eRoom
PEC Zwolle eRoom

Onze partners

PECPOWER