Vacatures Jong PEC Zwolle Vrouwen

Vacatures Jong PEC Zwolle Vrouwen

Jong PEC Zwolle Vrouwen is op zoek naar een verzorger (m/v) en een assistent-scheidsrechter (m/v) die het team willen komen bijstaan in het komende seizoen. Daarnaast is PEC Zwolle Vrouwen op zoek naar gastgezinnen. Lees alle info hieronder.

Over Jong PEC Zwolle Vrouwen

Jong PEC Zwolle Vrouwen is het tweede team van PEC Zwolle Vrouwen. Het is een enthousiast en gedreven groep speelsters, aan het begin van hun topsportcarrière. De leeftijd van de speelsters varieert van 15 t/m 18 jaar. Jong PEC Zwolle Vrouwen beloften is op zoek naar een verzorger/verzorgster. De verzorger/verzorgster werkt als vrijwilliger en ik beschikbaar op wedstrijddagen (meestal zaterdag).


Vacature Verzorger (m/v)


Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen bestaat uit de verzorging tijdens de wedstrijden van het beloftenteam van PEC Zwolle Vrouwen.


Kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een verzorger/verzorgster die:

-       Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

-       Empathisch is ingesteld;

-       Affiniteit heeft met sport en voetbal in het bijzonder;

-       Enthousiast is en een flexibele instelling heeft;

-       Ervaring heeft met verzorgen, masseren en tapen;

-       Organisatorisch vaardig is en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.


Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je weten wat we je kunnen bieden? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar peczwollevrouwen@peczwolle.nl o.v.v. ‘Vacature Verzorger’. 


****


Vacature Assistent-scheidsrechter (m/v)


Werkzaamheden

Als assistent-scheidsrechter werkt je als vrijwilliger voor Jong PEC Zwolle Vrouwen en ben je beschikbaar op wedstrijddagen (meestal zaterdag). De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

-       Tijdens wedstrijden optreden als assistent-scheidsrechter;

-       Een representatieve rol vervullen, bijvoorbeeld tegen ouders, tegenstanders en scheidsrechters.


Kwaliteiten

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de speelsters. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal. Tevens ben je representatief, flexibel en punctueel. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met (vrouwen)voetbal.


Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je weten wat we je kunnen bieden? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en curriculum vitae op naar peczwollevrouwen@peczwolle.nl o.v.v. 'Vacature Assistent-scheidsrechter'.


****


Vacature Gastgezin


Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van de mens, zo ook voor vrouwelijke voetbaltalenten van de club. PEC Zwolle Vrouwen is dan ook op zoek naar gastgezinnen in Zwolle en omgeving die jeugdspeelsters onderdak willen bieden en zodoende helpen bij de ontwikkeling als topsporter en mens.


Binnen PEC Zwolle Vrouwen staat de ontwikkeling van speelsters centraal. Niet alleen op voetbaltechnisch vlak, maar ook zeker op sociaal-emotioneel vlak. Een warm gastgezin is hierin ook van essentieel belang.


In een gastgezin kan een jeugdspeelsters zich prettig voelen en focussen op haar eigen ontwikkeling als mens. Zowel op het veld als op school als de momenten daarbuiten. Het belangrijkste is de gastvrijheid en interesse in de leefwereld van de speelsters. De speelsters hebben daarbij beschikking tot een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.


Goed om te weten is dat ook parttime gastgezin zijn een optie is. Hierbij kan er enkele dagen in de week een woonomgeving aangeboden worden aan speelsters.


Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kan een e-mail gestuurd worden naar peczwollevrouwen@peczwolle.nl o.v.v. ‘Gastgezin PEC Zwolle Vrouwen’.