Teammanager PEC Zwolle Voetbalacademie

Teammanager PEC Zwolle Voetbalacademie

De PEC Zwolle voetbalacademie vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit en is onderscheiden met het certificaat Nationale Voetbalacademie. Het komende seizoen spelen alle teams op het hoogste of een na hoogste niveau. Om alle teams professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden zijn we voor meerdere teams nog op zoek naar teammanagers.

Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele opleiding en jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers dan is dit je kans. De PEC Zwolle voetbalacademie wil jeugdspelers zo optimaal mogelijk begeleiden in het ontwikkelen van de vaardigheden die tot het vak profvoetballer behoren. De teammanager werkt als vrijwilliger voor de jeugdopleiding en is beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag) en incidenteel op maandag- of dinsdagavond.


Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de jeugdspelers. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal.


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk (bij voorkeur per e-mail) jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar voetbalacademie@peczwolle.nl o.v.v. ‘vacature teammanager’.