PEC Zwolle Verbindt | Jeroen Imming en Arjon Winters

PEC Zwolle Verbindt | Jeroen Imming en Arjon Winters

In PEC Zwolle Verbindt komen wekelijks ondernemers aan het woord die elkaar gevonden hebben in of dankzij de businessclub van PEC Zwolle en een samenwerking zijn aangegaan. Vandaag is het de beurt aan Jeroen Imming (Pouw) en Arjon Winters (TriaCon).

Wie zijn jullie en waar zijn jullie werkzaam?

Imming: ,,Mijn naam is Jeroen Imming. Ik ben werkzaam als accountmanager Fleetsales voor Pouw in de regio Zwolle.”


Winters: ,,Ik ben Arjon Winters, directeur van TriaCon. TriaCon is een bouwmanagement en adviesbureau voor vastgoedeigenaren. We werken voor circa 200 (grotere) vastgoedeigenaren door het hele land. Daarnaast bedienen we ook nog veel bedrijven met één of enkele panden, makelaars, aannemers, scholen, gemeenten en zorginstellingen. Dit doen we vanuit onze hoofdvestiging in Zwolle en een nevenvestiging in Rosmalen. We adviseren vanuit TriaCon vastgoedeigenaren al vijftien jaar over nieuwbouw- en onderhoudsprojecten, onderhoudsbegrotingen, conditiemetingen, NEN2580 metingen, Epa’s en verduurzaming van het woningbezit. Ook onderzoeken en adviseren we op het gebied van vocht en schimmel, ventilatieproblemen en lekkages. We bekijken dan waar de oorzaak van een probleem ligt en dragen een hersteladvies aan. Verder hebben we een afdeling die zich bezig houdt met veiligheid. Dat varieert van brandveiligheid en asbest tot bijvoorbeeld werken op hoogte, loden leidingen en betonconstructies. Ook verzorgen we voor een gerenommeerd opleidingsinstituut in de vastgoedsector alle technische opleidingen.”


Hoe zijn jullie met elkaar in contact gekomen?

Imming: ,,Wij deden al zaken met elkaar, maar dankzij de businessclub van PEC Zwolle is die band verder gegroeid en weten we elkaar inmiddels goed te vinden.”


Winters: ,,Via een gezamenlijk contact heb ik contact met Pouw/XL lease gekregen met betrekking tot het leasen van auto’s voor het bedrijf. Bij PEC Zwolle komen we elkaar normaliter ook regelmatig tegen, wat onze band heeft versterkt.”


Hoe is jullie samenwerking tot stand gekomen en hoe ziet dit eruit?

Imming: ,,Vanuit Pouw en XL lease (in samenwerking met Ramon Klein Ovink) lever ik de auto’s aan Arjon. Dit gaat om zowel zijn eigen auto als de auto van de medewerkers.”


Winters: ,,Pouw/XL lease levert zowel (lease)auto’s van het personeel als ook van de directie.”


Hoe zijn de reacties op jullie samenwerking?

Imming: ,,Heel goed. De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid wat mij betreft. We hebben korte lijntjes en duidelijkheid naar elkaar toe.”


Winters: ,,Dat kan ik beamen. De samenwerking is erg prettig, de lijnen zijn kort en er wordt altijd heel snel geschakeld.”


Tot slot, met welke andere ondernemer of sponsor uit de businessclub zouden jullie weleens een kop koffie willen drinken?

Imming: ,,Ik zou graag eens een bak koffie drinken met Helmich Flier van Hulst Flier in Elburg. Dat is een klant die hoog op onze wensenlijst staat.”


Winters: ,,Carlus Lenferink van Lenferink Vastgoed Zwolle. Dat is een potentiële opdrachtgever die we graag zouden willen bedienen.”


Meer PEC Zwolle Verbindt

GerichtR en Riesj-Art

Wensink Mercedes-Benz Zwolle en Mateboer Groep BV

De Kleine Reclame en Roscom Promotie

Robin Fuchten en Sycade Group

McDonalds Heerde, Kampen, Zwolle en Gezellig Werkt