PEC Zwolle Verbindt | GerichtR en Riesj-Art

PEC Zwolle Verbindt | GerichtR en Riesj-Art

In PEC Zwolle Verbindt komen wekelijks ondernemers aan het woord die elkaar gevonden hebben in of dankzij de businessclub van PEC Zwolle en een samenwerking zijn aangegaan. Vandaag is het de beurt aan Gert Jan Stevens (GerichtR) en Richard Bender (Riesj-Art)

Wie zijn jullie en waar zijn jullie werkzaam?

Stevens: ,,Ik ben Gert Jan Stevens, eigenaar van GerichtR. Wat we doen is simpel. We zorgen via Google voor relevant verkeer op de website. Met relevant verkeer bedoelen we potentiële klanten. Dit moet uiteindelijk resulteren in omzet uit de website.”


Bender: ,,Ik ben Richard Bender en eigenaar van Riesj-Art, een sportmarketing- en eventbureau dat onder meer Sport & Life magazine uitgeeft in de Regio Zwolle en sinds 1 mei ook de ZwollePAS: een lokale cadeaukaart voor Zwolle die lokaal ondernemerschap stimuleert.”


Hoe zijn jullie met elkaar in contact gekomen?

Stevens: ,,We zitten naast elkaar in het stadion. Daarnaast zijn we elkaar meermaals tegengekomen tijdens events.”

Bender: ,,We zitten inderdaad naast elkaar in het MAC3PARK stadion, waardoor we vanzelf in gesprek kwamen met elkaar.”


Hoe is jullie samenwerking tot stand gekomen en hoe ziet dit eruit?

Stevens: ,,Ik ben naast eigenaar van GerichtR ook eigenaar van Sportloaded. Dit is een uniek sportplatform met content die je nergens leest, ziet of hoort. Ik zocht een sportfanaat met een groot netwerk die goed kan schrijven. Richard past naadloos in dat profiel. Daarnaast is Richard prettig in contact. Hij maakt zijn afspraken waar en mocht dat onverhoopt een keer niet lukken, dan krijg ik dat vroegtijdig te horen.”


Bender: ,,Al snel kwamen we erachter dat we allebei een passie hebben voor sport. Toen Sportloaded werd gelanceerd door Gert-Jan heb ik direct ja gezegd op de vraag of ik unieke content wou verzorgen voor dit prachtige nieuwe sportplatform.”


Hoe zijn de reacties op jullie samenwerking?

Stevens: ,,Positief. Het is nog maar net van start, maar ik hoor positieve verhalen over de geleverde content. Super leuk dus en zeker een compliment voor Richard.”

Bender: ,,Ik merk dat zowel mensen uit het netwerk van Gert-Jan als mensen uit mijn netwerk heel enthousiast zijn. Ook merk ik dat de betrokkenheid en het gunnen vanuit het PEC Zwolle netwerk heel groot is. Iedereen gunt ons succes bij dit project en velen volgen alle ontwikkelingen op de voet. Gert-Jan heeft dan ook een prachtig concept neergezet waarbij over elk detail is nagedacht. Tekenend voor zijn ondernemerschap waarbij oog voor detail en topkwaliteit centraal staan.”


Tot slot, met welke andere ondernemer of sponsor uit de businessclub zouden jullie weleens een kop koffie willen drinken?

Stevens: ,,Phoe. Met wie niet? Ik ben dol op koffie en vind nieuwe contacten erg waardevol. Maar als ik dan toch moet kiezen dan wil ik in contact komen met bedrijven die sportend Nederland als doelgroep hebben.”


Bender: ,,Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die sport, vitaliteit, gezondheid en gepassioneerd ondernemerschap hoog in het vaandel hebben. In dat kader is in feite de gehele businessclub van PEC Zwolle interessant. Als ik er toch één moet uitlichten – zonder anderen tekort te willen doen – dan zou ik graag met meer te weten willen komen over het vitaliteitsprogramma bij Wehkamp.”


Meer PEC Zwolle Verbindt

Wensink Mercedes-Benz Zwolle en Mateboer Groep BV

De Kleine Reclame en Roscom Promotie

Robin Fuchten en Sycade Group

McDonalds Heerde, Kampen, Zwolle en Gezellig Werkt