Supporterszaken

Supporterszaken

De afdeling supporterszaken bij PEC Zwolle bestaat uit twee SLO’s (Supporter Liaison Officer), met een supportershart voor de club. Het doel van de SLO’s is om de afstand tussen de club en de supporters te verkleinen en juist verbinding te maken.

Wat doen we?

De afdeling supporterszaken slaat een brug tussen de club en de supporters, en zorgt ervoor dat de stem van de supporter wordt gehoord. We zijn er om te luisteren naar jullie zorgen, suggesties en feedback of om gewoon even een praatje te maken. Daarnaast proberen wij het belang van en voor supporters zo goed mogelijk te verwoorden binnen de club en richting externe stakeholders. Door met regelmaat supporters te spreken, gespreksavonden te organiseren of met jongeren in contact te komen, proberen we de beste ervaring te creëren voor iedereen die PEC Zwolle support.


Hoe kun je met ons in contact komen?

Heb je vragen of suggesties of wil je meer informatie over supporterszaken bij PEC Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via supporterszaken@peczwolle.nl of spreek ons gerust aan als je ons op een wedstrijddag ziet.


John van Dijk en Thomas Meuleman

Supporterszaken PEC Zwolle