PEC Zwolle speelt vrijdag met Union River op het shirt

PEC Zwolle speelt vrijdag met Union River op het shirt

PEC Zwolle speelt vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo in een uniek shirt met aangepaste rugsponsor. Onderaan het shirt staat niet Wehkamp, maar Union River. Dat is hét nieuwe online platform voor mannen. Wehkamp maakt eenmalig plaats voor dé nieuwe webshop voor mannen.

Op unionriver.nl kunnen mannen terecht voor alles wat ze nodig hebben op het gebied van fashion, accessoires, verzorging en inspiratie. Een webshop én een community. Want Union River is ook een plek om met elkaar te verbinden.


Over Union River

Union River richt zich op alle mannen van 25 tot 59 jaar oud. Mannen hebben tegenwoordig meer rollen te vervullen dan ooit tevoren. Wie je ook bent en welke rol je ook vervult, Union River biedt

een platform waar je alles kan vinden op het gebied van fashion, verzorging en inspiratie. Union River ziet het als zijn missie om mannen in alle rollen te supporten, of het nu gaat om hoe je je kleedt, hoe je je verzorgt, waar je naartoe gaat of hoe je omgaat met de uitdagingen in het leven. Union River biedt merken zoals PME Legend, Jack & Jones, Bjorn Borg en G-Star Raw.


Winactie

Vanaf zaterdag maak je als supporter van PEC Zwolle kans om een gedragen en gesigneerd PEC Zwolle-shirt uit de wedstrijd tegen VVV-Venlo te winnen. Houd hiervoor onze socials in de gaten.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023