Contract Ryan Thomas verlengd

Contract Ryan Thomas verlengd

Het contract van Ryan Thomas bij PEC Zwolle is verlengd. De geboren Nieuw-Zeelander, die bezig is aan zijn tweede periode in Zwolle, zag vorige maand zijn contract aflopen, maar club en speler hadden beide de intentie om met elkaar door te gaan. Dat is nu ook geformaliseerd. Thomas ligt nu vast tot medio 2025.

Thomas (29) heeft inmiddels 167 officiële wedstrijden achter zijn naam staan bij PEC Zwolle. Tussen zijn twee Zwolse periodes kwam Thomas 48 keer in actie voor PSV. Met de voetballende kwaliteiten en ervaring van de middenvelder heeft PEC Zwolle met het oog op het nieuwe seizoen dus goede zaken gedaan.


Ryan Thomas: ,,PEC Zwolle is mijn club en zit echt in mijn hart. Waar ik kan wil ik de club en mijn medespelers helpen, zoals iedereen binnen en buiten de club mij ook vaak gesteund heeft. Ik sta inmiddels weer op het veld, ervaar heel veel plezier en ga er alles aan doen om van waarde te zijn. Ik heb dan ook heel veel zin in het nieuwe seizoen.”


Gerry Hamstra, technisch directeur, over de contractverlenging: ,,In topsport gaat het om elke dag beter willen worden. Dat is wat bij Ryan in zijn dna zit. Ryan is een grote persoonlijkheid, heeft in zijn mooie carrière al veel ervaring opgedaan en is met recht een leider in onze selectie. Ik wens Ryan een prachtig seizoen toe.”