Bijeenkomst Influencers in Finance

Bijeenkomst Influencers in Finance

Op vrijdag 26 januari organiseerde het netwerk ‘Influencers in Finance’, gezamenlijk met Kennispoort Regio Zwolle, Provincie Overijssel en Regio Zwolle United, een netwerkbijeenkomst voor regionale intermediairs en financiers. Na het inhoudelijke programma bezochten de deelnemers de wedstrijd PEC Zwolle – Vitesse (1-0).

Het vinden van een passende financiering om te groeien, verduurzamen of innoveren blijft voor ondernemers een uitdaging. Intermediairs hebben een belangrijke rol in het vinden van de juiste financiering voor ondernemers.


Deze avond zijn de deelnemers bijgepraat over het financieringslandschap voor mkb’ers in Regio Zwolle door Bart Jeurnink (Kennispoort Regio Zwolle), Dennis Oosterhuis (Baker Tilly) en Erik Siepelinga (KplusV). Welke mogelijkheden zijn er bij welke verstrekkers? En welke oplossing past het best bij de vraag van de ondernemer? Daarnaast is er ingezoomd op de financiering van maatschappelijke transities. Een groene economie, hoe betalen we dat? 


Influencers in Finance

Om het MKB (nog beter) vooruit te helpen met de juiste financieringsoplossing is de samenwerking ‘Influencers in Finance’ gestart. Een initiatief van de Economic Board Regio Zwolle om ondernemers en de financiële sector in Regio Zwolle te verbinden, gericht op communicatie, samenwerking en kennis van het regionale financieringslandschap.


Het plenaire programma werd vervolgd met een gezamenlijk wedstrijdbezoek vanuit de skybox van Clubhuis Regio Zwolle. Daar zagen de deelnemers PEC Zwolle in een uitverkocht stadion met 1-0 winnen van Vitesse.


Fotografie: Theo Smits