Zondag eerste uitwedstrijd van het seizoen

Zondag eerste uitwedstrijd van het seizoen

Aanstaande zondag speelt PEC Zwolle in de Domstad de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Om 16.45 uur is FC Utrecht in de Galgenwaard de tweede tegenstander voor het team van John Stegeman, dat op zoek is na revanche. Inmiddels hebben al ruim 150 supporters een kaartje aangeschaft! Ben jij er dit weekend ook bij? Je kan tot vrijdagmiddag 12.00 uur via onderstaande informatie aan een kaartje komen.

Busreis

Kaarten kosten €27,50,- per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50,-. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zondag om 14.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar de wedstrijd te gaan. Een autokaart kost €11,50. Supporters kunnen parkeren op parkeerdek P-0. Hier vindt vanaf 15.15 uur ook het verplicht één op één omwisselen van de kaarten plaats. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats, via de PEC Zwolle Fanshop en Supportersclub.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 9 augustus 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop online en in de PEC Zwolle Fanshop.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters met een autokaart ontvangen een parkeerkaart voor P-0 en dienen via een verplichte routebeschrijving naar deze parkeerplaats bij het gastenvak (P-0) te rijden.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Utrecht is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Utrecht alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Utrecht voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

Onze partners

Matchday Pass (2020)