Vrijwillige vacatures en stageplaatsen PEC Zwolle Voetbalacademie

Vrijwillige vacatures en stageplaatsen PEC Zwolle Voetbalacademie

De PEC Zwolle Voetbalacademie is er eentje om trots op te zijn! Hier wordt jong voetbaltalent opgeleid en ontwikkeld op gebied van voetbal, maar ook op persoonlijk vlak. Natuurlijk is het ieder zijn droom om later door te breken als profvoetballer en hier doen we ook alles aan, maar als dit lukt niet, dan willen we dat alle spelers terugkijken op een prachtige tijd in de voetbalacademie van PEC Zwolle. Binnen de PEC Zwolle Voetbalacademie zijn vrijwilligers, net als binnen de rest van de club, onmisbaar. Voor komend seizoen hebben we de volgende vrijwillige vacatures uitstaan.

Teammanager

PEC Zwolle O19

PEC Zwolle O16

PEC Zwolle O11


Assistent-scheidsrechter

PEC Zwolle O14

PEC Zwolle O13


Sportverzorger/masseur/fysiotherapeut in opleiding

Meerdere teams


Bij bovenstaande vrijwillige functies wordt verwacht dat de personen aanwezig zijn bij de thuis- en uitwedstrijden op zaterdagen en indien mogelijk bij doordeweekse (oefen)wedstrijden. Als vrijwilliger profiteer je natuurlijk ook van allerlei voordelen zoals tickets voor thuiswedstrijden van het eerste elftal, een kerstpakket en een gezellige vrijwilligersavond. Voor alle informatie over bovenstaande vrijwillige functies of om je motivatie te sturen kun je per mail contact opnemen met de PEC Zwolle Voetbalacademie t.a.v. Ieke Heetebrij via voetbalacademie@peczwolle.nl.


Stageplaatsen

Tevens zijn er voor komend seizoen twee leerplekken voor assistent-trainer/coach voor PEC Zwolle O21 en PEC Zwolle O19. Meer informatie kan opgevraagd worden per mail: voetbalacademie@peczwolle.nl. Hier kun je ook je CV en motivatie naar toe sturen.