Vier PEC Zwolle Voetbalkampen in 2020

Vier PEC Zwolle Voetbalkampen in 2020

Is jouw zoon of dochter gek van voetbal? Gaat het hart sneller kloppen wanneer het over voetbal en PEC Zwolle gaat? Speciaal voor alle kinderen die niets liever doen biedt PEC Zwolle het leukste december cadeau! Wacht niet te lang met reserveren, er is slechts beperkte beschikbaarheid en vol is vol.

In 2020 (voorjaars,- mei,- zomer- en herfstvakantie) worden er verschillende PEC Zwolle Voetbalkampen georganiseerd in Zwolle en directe regio. Ben je een échte voetballiefhebber tussen de 6 en 15 jaar, dan mag je dit niet missen. Het voetbalkamp in de voorjaarsvakantie is inmiddels voorbij.


De Voetbalkampen staan komend jaar in het teken van heel veel voetbalplezier, de nieuwste trainingsmaterialen en een gevarieerd programma zorgen voor een ware PEC Zwolle voetbalbeleving! Kijk snel hier voor nadere informatie.


Programma

Deelnemers aan de PEC Zwolle Voetbalkampen staat een uitdagend programma te wachten: naast de diverse techniek-, spel- en partijvormen worden er nieuwe Skill Games uit FIFA 20 op het voetbalveld uitgevoerd door de kinderen. Daarnaast trainen deelnemers 3 dagen in een eigen PEC Zwolle voetbal-, of keeperstenue, ontmoeten ze eerste elftalspelers tijdens de Meet & Greet en staan er nog vele andere leuke voetbalverassingen te wachten.


Wat kun je verwachten?

- Een eigen PEC Zwolle Voetbalkampen tenue

- Uitdagend en afwisselend veld,- en animatieprogramma

- Meet & Greet met eerste elftalspelers van PEC Zwolle

- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken

- Professionele begeleiding van (PEC Zwolle) trainers

- PEC Zwolle Voetbalkampen Certificaat 

- Drie dagen vol met voetbal-, of keepersplezier


Aanmelden?

Bekijk de actuele locaties en data hier en schrijf je alvast in!  

Eredivisie partners