Unieke veiling voor schitterend doel!

Unieke veiling voor schitterend doel!

De gedragen wedstrijdshirt van afgelopen zondag worden op dit moment geveild! De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het realiseren van een PEC Zwolle Kinderkamer in het Isala ziekenhuis. Er kan tot aanstaande zondag geboden worden.

DOE HIER METEEN JOUW BOD!


Unieke wedstrijdshirts

De shirts hebben een extra bedrukking op de borst (tussen het clublogo en het logo van Craft in). De tekst (inclusief datum) benadrukt de jarenlange samenwerking tussen de club en het ziekenhuis en maakt het shirt tot een waar collectorsitem.


PEC Zwolle Kinderkamer

De opbrengst van de veiling wordt volledig gebruikt voor het realiseren van een PEC Zwolle Kinderkamer in het Isala Vrouw-kindcentrum. De kamer biedt plaats aan vier kinderen die noodgedwongen in het ziekenhuis verblijven en wordt omgetoverd in PEC Zwolle-stijl. Het doel van de PEC Zwolle Kinderkamer is om het verblijf voor veel kinderen in het ziekenhuis een stukje aangenamer te maken door met deze kamer hen ‘even uit hun ziekenhuiswereld’ te halen.


Meer dan voetbal

Deze actie is een mooi een-tweetje tussen de Isala Kinderraad en PEC Zwolle United (het maatschappelijk hart van de club). De Isala Kinderraad bestaat uit kinderen in de leeftijd 10 tot 18 jaar die regelmatig in Isala komen en daarom goed kunnen meedenken over hoe de zorg voor zieke kinderen verbeterd kan worden.

 

Eerder dit seizoen waren er al andere gezamenlijke initiatieven. Zo zorgden spelers en speelsters van PEC Zwolle voor de nodige glimlachen door videoberichten, wedstrijdkaarten en 2.000 wenskaarten. Volgende week woensdag vindt er wederom een erg leuke activiteit plaats waarbij PEC Zwolle-mascotte Zwolfje zijn poten uit de mouw gaat steken.

 

De veiling loopt door tot en met zondag 16 mei, 15.00 uur. Hier kan je een kijkje nemen en een bod doen.

Divisiepartners