Ticket Resale PEC Zwolle - Ajax

Ticket Resale PEC Zwolle - Ajax

Zondagmiddag ontvangt PEC Zwolle om 12:15 uur Ajax. Ben je als seizoenkaarthouder (plotseling) verhinderd of de hort op met de paasdagen? Bied dan jouw plek voor deze wedstrijd aan via Ticket Resale. Zo geef je een ander de kans jouw lege plek in te nemen en ontvang je bovendien 50% van de losse ticketprijs als jouw plek ook daadwerkelijk wordt verkocht. Zo hebben we zondagmiddag een zo vol mogelijk MAC3PARK stadion!

Als seizoenkaarthouder kun je jouw plek te koop aanbieden als je een wedstrijd niet kunt. Is jouw plek voor die wedstrijd verkocht, dan wordt 50% van de losse ticketprijs van jouw plek automatisch aan jou uitbetaald. De Ticket Resale vind je in jouw ticketing account, waar je ook altijd de status van jouw ticket kunt zien.


Ticket Resale - hoe werkt het

Zodra een thuiswedstrijd in de verkoop gaat, kun je als seizoenkaarthouder via jouw account jouw ticket(s) aanbieden voor Ticket Resale. Het aanbieden van jouw ticket kun je eenvoudig doen onder 'Resale' en is mogelijk tot 2 uur voor aanvang van de wedstrijd. Er is geen limiet op het aantal wedstrijden waar je (een) ticket(s) voor kunt aanbieden. Je wordt uitbetaald zodra jouw ticket ook daadwerkelijk is verkocht en ontvangt dan 50% van de losse ticketprijs van jouw plek voor die wedstrijd. De uitbetaling wordt binnen twee weken na de betreffende wedstrijd gedaan. Een overzicht met de losse ticketprijzen voor reguliere- en topwedstrijden vind je hier.


Vragen over Ticket Resale? Bekijk dan eerst deze pagina met een Q&A.