Support PEC Zwolle in Arnhem

Support PEC Zwolle in Arnhem

Aanstaande vrijdag speelt PEC Zwolle een tweede uitwedstrijd op rij in Arnhem bij Vitesse. Kaarten voor het duel dat om 20.00 uur aanvangt, zijn online en in de PEC Zwolle Fanshop te koop.

Vitesse - PEC Zwolle

Vrijdag 16 augustus, 20.00 uur

GelreDome, Arnhem


Busreis

Kaarten kosten €27,50,- per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50,-. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar Arnhem af te reizen. Een autokaart kost €11,50. Omwisselen van de kaarten kan bij 'Omwisselpunt GelreDome' vanaf 19.15 uur. Auto's dienen tenminste drie personen te vervoeren. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats, via de PEC Zwolle Fanshop en Supportersclub.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 16 augustus 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop online en in de PEC Zwolle Fanshop. Ook is het mogelijk om in het Supportershome je kaart aan te schaffen. Dit kan op woensdag 14 augustus van 19.00 tot 21.00 uur.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Arnhem afreizen dienen bij aankomst van terrein GelreDome de rechter rijbaan aan te houden en de aanwijzingen van stewards op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Arnhem is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Arnhem alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Arnhem voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

Onze partners

Matchday Pass (2020)
PECPOWER