Schrijf je nu in voor de PEC Zwolle Street League!

Schrijf je nu in voor de PEC Zwolle Street League!

De organisatie van de PEC Zwolle Street league is weer druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Meld je nu aan samen met je vrienden/vriendinnen voor het komende voetbalseizoen.

Wat is PEC Zwolle Street League?
PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Iedere wijk in Zwolle kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag je zelf kiezen en wordt jullie eigen stadion. Bij uitwedstrijden ga je met je team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Je speelt ongeveer acht wedstrijden en we eindigen in december met een finaleronde. Na de kerstvakantie starten we met een nieuwe competitieronde. Naast het spelen van wedstrijden organiseren wij ook allerlei andere leuke activiteiten, zoals een zaalvoetbaltoernooi in de winterstop en thema-avonden.

Begeleider
Elk team heeft een begeleider. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van PEC Zwolle Street League. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat jullie begeleider 18 jaar of ouder is.

Inschrijven  
Ben jij minstens 12 jaar en niet ouder dan 15 jaar en wil je graag meedoen aan dé straatvoetbalcompetitie van Zwolle? Schrijf je dan snel in! Dit kan op onze website www.peczwollestreetleague.nl/formulieren. Je kunt je hier per team inschrijven, maar ook individueel. De competitie start in september, maar schrijf je nu vast in. Dan ben je verzekerd van een plaats in deze sportieve en spannende competitie. Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van PEC Zwolle Street League. Je kunt Dion bellen op 06-31574297 of mailen naar dion@peczwollestreetleague.nl.