Port of Zwolle en Regio Zwolle United verlengen samenwerking

Port of Zwolle en Regio Zwolle United verlengen samenwerking

Na het succesvol verlopen Havendiner Regio Zwolle ondertekenen Jeroen van den Ende (managing director Port of Zwolle) en Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) de samenwerking. Het regionale havenbedrijf en de sociaal-economische tak van de club werken sinds de oprichting van Port of Zwolle in 2015 nauw samen. Sinds 2011 werd al nauw samengewerkt met de gemeenten Zwolle, Kampen en Meppel in aanloop naar de oprichting van Port of Zwolle.

Arjan Jansen: ,,De betrokken partijen zetten de kracht van sport in om de regionale havens te positioneren. Ook werken Port of Zwolle en Regio Zwolle United samen in het Logistiek Netwerk met als doel om organisaties in de sector samen te brengen rondom thema’s als bijvoorbeeld menselijk kapitaal, innovatie, internationalisering en infrastructuur. Zo krijgen we brede betrokkenheid bij de ontwikkeling van de regionale havens en logistiek."

 

Jeroen van den Ende: ,,De samenwerking wordt als ontzettend waardevol ervaren. Zo werd bijvoorbeeld een brug gebouwd naar de zeehavens, het achterland en andere logistieke hotspots. Met als doel de Regio Zwolle te positioneren als logistiek knooppunt van het Noordoosten. Port of Zwolle, Regio Zwolle United en de partners in het Logistiek Netwerk hopen komende jaren nog meer organisaties uit de logistieke sector te betrekken en van waarde te zijn voor de regionale havens en logistieke sector.”