PEC Zwolle gaat voor hattrick bij verkiezing ‘Website van het Jaar’

PEC Zwolle gaat voor hattrick bij verkiezing ‘Website van het Jaar’

Onze website peczwolle.nl is wederom genomineerd voor de titel 'Website van het Jaar' in de categorie 'voetbalclubs'. De door partner van de club Into The Source – Digital Agency ontworpen website werd de afgelopen twee jaar verkozen tot winnaar in de categorie 'populairste voetbalclub websites' en dit jaar gaan we voor de hattrick!

De verkiezing is wederom een bewijs dat PEC Zwolle ook op digitaal gebied de juiste weg bewandelt. Speciale dank aan onze trouwe digital partner Into The Source, waarmee we samenwerken om met onze website steeds relevanter en waardevoller te worden voor onze supporters en sponsoren.


Stem nu op PEC Zwolle

Vanaf nu is het mogelijk om te stemmen op PEC Zwolle. Dat kost je maar een paar minuten en kan via deze link. Stemmen kan tot uiterlijk 18 oktober. Je maakt bovendien kans op prachtige prijzen.


Over Website van het Jaar

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites en apps. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope.