Ondernemerskringen gemeente Oldebroek op bezoek in Zwolle

Ondernemerskringen gemeente Oldebroek op bezoek in Zwolle

Op 23 februari waren ruim 60 ondernemers uit de Gemeente Oldebroek te gast bij PEC Zwolle. De ondernemers uit het Noord-Veluwse dorp zijn lid van een van de ondernemerskringen uit de gemeente. Tijdens de bijeenkomst werd er een inhoudelijk programma gevolgd onder leiding van waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff.

Het inhoudelijke programma werd afgetrapt door een openingswoord door de waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff. Vervolgens was het woord aan Liesbeth Vos - Van de Weg, wethouder sport van de Gemeente Oldebroek. Zij voorzag de ondernemers van informatie over het vitaliteit- en sportbeleid van de gemeente. Daarna nam Annelies Passchier, oud-marathonschaatsster, het woord. Zij nam de aanwezigen mee in de zwaarste jaarlijkse natuurijswedstrijd in het marathonschaatsen; de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Uit haar verhaal bleek dat voorbereiden en meedoen aan een Alternatieve Elfstedentocht veel raakvlakken heeft met het bedrijfsleven; het gaat om teamwork en bereid zijn te investeren in jezelf. Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) sprak daaropvolgend over hoe PEC Zwolle de kracht van sport inzet voor sociaal-maatschappelijke en economische projecten in de Regio Zwolle, zoals o.a. de Week van de Vitaliteit, welke van 10 t/m 15 maart voor het derde seizoen op rij wordt georganiseerd. Als laatste was het woord aan Dirk Marcellis, oud-speler en tegenwoordig accountmanager bij PEC Zwolle.


Het inhoudelijke programma werd gevolgd door een buffet in het Eventcenter van Lumen. Na het buffet verplaatsen de gasten zich naar de businessclub (Regio Zwolle Bar), waar zij plaatsnamen op de hoofdtribune voor de competitiewedstrijd van PEC Zwolle.