Nog 10 dagen 10% korting

Nog 10 dagen 10% korting

Op de laatste dag van juni werd er weer een nieuwe mijlpaal behaald. Inmiddels staat de teller op ruim 7.000 verkochte seizoenkaarten! Een prachtig aantal, maar we zijn er nog niet. Woensdagmiddag startte de vrije verkoop. Nu het nieuwe seizoen nadert en er steeds meer bekend wordt over het voetballen met beperkte capaciteit, vervalt na 10 juli de 10% korting op optie 1 en 2.

De 10% korting gold als een tegemoetkoming voor onze loyale achterban die, ondanks de zeer onzekere tijd, massaal seizoenkaarten verlengt. Nu er langzamerhand meer zekerheid komt, vervalt na 10 juli deze korting voor supporters die na deze datum nog een seizoenkaart aanschaffen voor optie 1 of 2.


Goed om te weten is dat bij beide opties het eerste recht op aanwezigheid bij wedstrijden met beperkte capaciteit wel blijft gelden, net als dat supporters die voor optie 2 kiezen het PEC Zwolle wedstrijdshirt seizoen 2020-2021 t.w.v. €65,- zullen ontvangen. Wil je de zekerheid van 17 wedstrijden? Kies dan voor optie 3, waarmee jouw seizoenkaart in gaat op het moment dat er volledig met publiek mag worden gespeeld.


Het aanschaffen van een seizoenkaart kan hier.