Moedig PEC Zwolle aan tegen ADO Den Haag

Moedig PEC Zwolle aan tegen ADO Den Haag

Aanstaande zaterdag, 24 november, hervat PEC Zwolle om 18.30 uur de competitie met een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan ADO Den Haag. Moedig onze Blauwvingers ook deze wedstrijd weer aan en schaf, indien je nog niet in het bezig bent van een kaartje, nu online of in de fanshop je ticket aan.

PEC Zwolle – ADO Den Haag

Zaterdag 24 november, 18.30 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Familieaanbieding

Op zaterdag 24 november staat PEC Zwolle om 18.30 uur aan de aftrap van het thuisduel tegen ADO Den Haag. Voor slechts €20,- ben je voor deze wedstrijd in het bezit van een volwassen- en jeugdticket (t/m 12 jaar)!* Tickets voor de wedstrijd koop je eenvoudig online of in de PEC Zwolle Fanshop. Per seizoenkaart of clubkaart kun je vier kaarten kopen. In de fanshop is het ook mogelijk vier kaarten aan te schaffen op basis van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle.


*Deze aanbieding is geldig voor de vakken 23 en 25 t/m 30.


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Als seizoenkaart- of clubcardhouder kun je maximaal vier kaarten aanschaffen. Klik hiervoor op deze link.


PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten kopen op basis van jouw seizoenkaart of clubkaart. Tevens kan je in de Fanshop kaarten kopen op basis van een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen ADO Den Haag zaterdag 24 november nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 17.00 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier een seizoenkaart, clubcard of legitimatiebewijs regio Zwolle nodig om maximaal vier kaartjes te kunnen kopen.


Supporters ADO Den Haag

Fans van ADO Den Haag zijn van harte welkom in het bezoekersvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Den Haag zelf.