Magische avond Una Notte sPECtacolare levert fantastisch bedrag op voor goede doel

Magische avond Una Notte sPECtacolare levert fantastisch bedrag op voor goede doel

De magische Koelwaterhal was zaterdag dé plek van Una Notte sPECtacolare: een speciale avond vol entertainment, verrassingen, show en culinair genot. Met als belangrijkste doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het bijzondere goede doel: De Magie van PEC. Met onze ruim 250 gasten werd een fantastisch bedrag van €219.225,- opgehaald waarmee we de komende jaren zoveel mogelijk bijzondere doelgroepen als kwetsbare kinderen en eenzame ouderen blij kunnen maken.

Het werd in alle opzichten feest. Culinair genot kwamen er van de speciaal uit Napels gekomen chefs, die beroemd zijn met hun Pizza-shows. Tijdens de show en het eten zorgden de Italiaanse zanger Dino en Amy Winehouse voor fantastische optredens. Onder leiding van presentatrice Fresia Cousiño Arias en veilingmeester Anne-Marie Smelt, bijgestaan door o.a. Jasper Schendelaar en Davy van den Berg, werden daarna schitterende kavels verkocht zoals een VIP-experience bij een wedstrijd van het AC Milan van Zwollenaar Tijjani Reijnders, een droomreis naar het Afrikaanse Malawi om oog in oog te komen met de Big Five en een exclusieve training van de technische staf van PEC Zwolle.


Aan het eind van de Amazing Auction werd het prachtige totaalbedrag van €219.225,- worden getoond. Hierna barstte het feest los met optredens van onder meer Cookies and Cream en DAFT PEC. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan een fantastisch Una Notte sPECtacolare en hun gulle giften en bijdrage aan een prachtig goed doel. Heel veel kinderen en ouderen kunnen dankzij de opbrengst een magische dag tegemoetzien bij PEC Zwolle.