Logistiek Netwerk opent seizoen bij PEC Zwolle - Ajax

Logistiek Netwerk opent seizoen bij PEC Zwolle - Ajax

Eindelijk kon het Logistiek Netwerk, na meer dan anderhalf jaar tijd, weer bijeenkomen voorafgaand aan een wedstrijd. In de skybox van Clubhuis Regio Zwolle werden de aanwezigen hartelijk welkom geheten bij de topwedstrijd tegen Ajax.

Na een kort welkomstwoord werd het jaarprogramma van het Logistiek Netwerk en Port of Zwolle toegelicht door Paul Veld (netwerkregisseur logistieke arbeidsmarkt Regio Zwolle - Port of Zwolle) en Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United). Zo staan er weer een aantal inspirerende excursies en natuurlijk het jaarlijks terugkerende Havendiner Regio Zwolle op de planning.


Aansluitend genoten de gasten van een heerlijk buffet en was er als vanouds weer ruimte om fysiek te netwerken met elkaar. Daarna zagen de leden van het Logistiek Netwerk vanaf de hoofdtribune hoe de Zwollenaren de landskampioen goed weerstand wisten te bieden. Uiteindelijk gingen de Amsterdammers wel met de drie punten aan de haal (0-2). Na afloop werd de eerste logistieke bijeenkomst van het seizoen afgesloten met een borrel.


Lees hier meer over het logistieke netwerk van de club: Logistiek Netwerk Regio Zwolle

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023