Laatste thuisduel van 2019

Laatste thuisduel van 2019

Zaterdag 7 december speelt PEC Zwolle alweer de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Om 20.45 uur is het AZ van oude bekende Arne Slot de tegenstander. De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt inmiddels in rap tempo door. Wil jij erbij zijn? Lees dan hieronder verder. Voor dit duel geldt vrije verkoop, je hebt dan ook geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.

PEC Zwolle – AZ

Zaterdag 7 december, 20.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle

 

Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Je hebt hiervoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per persoon kopen en heb je daarvoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.

 

Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle kan je extra kaarten voor dit duel bestellen. Stuur vrijblijvend een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      

 

Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen AZ zaterdag 7 december nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier geen seizoenkaart of clubcard, maar wel een legitimatiebewijs regio Zwolle nodig om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.

 

Supporters AZ

Fans van AZ zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Alkmaar zelf.

Eredivisie partners