Laatste plaatsen PEC Zwolle Voetbalkamp

Laatste plaatsen PEC Zwolle Voetbalkamp

Jouw voetbaldroom beleven tijdens de voorjaarsvakantie? Kom dan volgende week naar het PEC Zwolle Voetbalkamp op 17, 18 en 19 februari 2020 bij v.v. Berkum voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar.

De aanmeldingen voor het voetbalkamp gaan erg hard, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Het voetbalkamp staat garant voor drie dagen (9-15 uur) voetbalplezier in jouw eigen PEC Zwolle Voetbalkampen tenue. Onder begeleiding van gekwalificeerde (PEC Zwolle) trainers volg je een gevarieerd voetbalprogramma en breng je de Skill Games uit FIFA 20 in de praktijk. Ook is er een Meet & Greet met eerste elftal spelers van PEC Zwolle en maak je kans om gescout te worden voor de voetbalacademie.


Kortom, een voetbalkamp boordevol activiteiten waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen. Of je nou alleen, met een vriend(in) of met je hele team wil komen, het PEC Zwolle Voetbalkamp is voor iedereen. Ook als je (nog) niet op voetbal zit.


Meer informatie of aanmelden, klik hier.


Heb jij je al ingeschreven voor het PEC Zwolle Voetbalkamp of train je liever 10 weken om jouw voetbalskills te ontwikkelen dan is deelname aan de PEC Zwolle Voetbalschool mogelijk wat voor jou!


Meer informatie of aanmelden, klik hier.


Eredivisie partners