Koop nu je kaart voor PSV - PEC Zwolle

Koop nu je kaart voor PSV - PEC Zwolle

PSV en PEC Zwolle staan op donderdag 4 april in Eindhoven tegenover elkaar. In deze midweekse speelronde treffen beide ploegen elkaar om 18.30 uur in het Philips stadion. Kaarten voor supporters van PEC Zwolle zijn nu online en in de PEC Zwolle Fanshop aan te schaffen.

PSV - PEC Zwolle

Donderdag 4 april, 18.30 uur

Philips stadion, Eindhoven


Auto

Een autokaart voor dit duel kost €17,-. Parkeren kan rondom het Philips stadion. Volg daarvoor het parkeeradvies ter plekke op. Het aanschaffen van een parkeerkaart kan op de parkeerplaats zelf en kost €7,-. De omwissellocatie is bij het gastenvak (vak MM) van het Philips stadion. Een autokaart kan worden aangeschaft online of in de PEC Zwolle Fanshop.


Busreis   

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

De uiterste vertrektijd van de bussen is donderdag 4 april om 15.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist. Kaarten kunnen online worden gekocht en in de PEC Zwolle Fanshop.


Data/tijden verkoop 

Tot en met woensdag 3 april, 12.00 uur is het mogelijk om online dan wel in de PEC Zwolle Fanshop je kaart te kopen. Ook is het mogelijk om in het Supportershome je kaart aan te schaffen. Dit kan op woensdag 27 maart van 19.00 tot 21.00 uur.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Partybussen en/of negen-persoonsbusjes zijn niet toegestaan. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Eindhoven is niet toegestaan.