Koop de laatste kaarten voor FC Groningen - PEC Zwolle

Koop de laatste kaarten voor FC Groningen - PEC Zwolle

Na de prachtige 3-2 overwinning op Feyenoord staat er zaterdag een belangrijke competitiewedstrijd uit tegen FC Groningen op het programma. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk supporters afreizen naar het noorden, gelden er voor deze wedstrijd speciale prijzen. Steun en support PEC Zwolle in Groningen en reis massaal af op jacht naar de vierde uitoverwinning van het seizoen.

FC Groningen – PEC Zwolle
Zaterdag 23 februari, 19.45 uur

Euroborg stadion
Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden met een bus- en autocombi regeling. De Supportersclub en de club willen deze wedstrijd aangrijpen om de spelers maximaal te ondersteunen met een vol uitvak. Daarom geven wij onze ABC-kaarthouders en leden van de supportersclub een extra korting.

Buscombi regeling
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen korting. Leden van de Supportersclub betalen € 12,50,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 22,50,-. ABC-kaarthouders van de Supportersvereniging betalen € 8,50,- voor deze busreis. De bussen vertrekken om 17.30 uur vanaf de parkeerplaats van het IJsseldelta stadion. Roken en eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken in de bussen zijn niet toegestaan.

Autocombi regeling
Deze wedstrijd is ook te bezoeken met een autocombi-regeling met een verplichte persoonlijke omwissellocatie op ons stadion vanaf 18.00 uur en voor maximaal 80 auto’s. Kaarten voor deze autocombi kosten € 10,- (exclusief Ticketbox-toeslag).

Data en tijden voorverkoop bus- en autocombi kaarten
Van maandag 18 februari tot en met vrijdag 22 februari 16.00 uur zijn de bus- en autocombi kaarten verkrijgbaar via de PEC Zwolle Fanshop. Autocombi kaarten zijn vanaf maandag 18 februari ook te koop via TicketBox.

De PEC Zwolle Fanshop is maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Voordelig lid worden van de supportersclub
De supportersclub heeft nu een actie dat je voor de helft van het geld lid kan worden. Om tot aan het einde van het seizoen lid te zijn betaal je nog maar € 7,50,-. Jouw voordelen als lid van de Supportersclub: korting op uitwedstrijden en toegang tot het Jupiler Supporterscafé.

Dus, word nu lid van de Supportersclub voor maar € 7,50 en ontvang direct € 10,- korting op deze wedstrijd!

Onze partners

PECPOWER