Kitcentrum steekt handen uit de mouwen met Frion-mannen

Kitcentrum steekt handen uit de mouwen met Frion-mannen

Afgelopen vrijdag kregen de Frion-mannen bezoek van niemand minder dan de medewerkers van maatschappelijk partner Kitcentrum. Dagelijks steken de Frion-mannen de handen uit de mouwen om het MAC3PARK stadion spik en span te houden. In oktober draaiden de Frion-mannen een dagje mee bij Kitcentrum. Afgelopen vrijdag waren de rollen omgedraaid en was het de beurt aan de medewerkers van Kitcentrum om hun beste beentje voor te zetten.

Een-tweetje

In oktober bracht een aantal Frion-mannen een 'werkbezoek’ aan Kitcentrum om een dagdeel mee te draaien bij het klaar maken van orders. Als 'tegenprestatie’ was het nu de beurt aan de medewerkers van Kitcentrum om mee te helpen bij het 'wedstrijdklaar' maken van het stadion. Zo gezegd, zo gedaan! Vrijdag 17 maart kwamen maar liefst zestien medewerkers van Kitcentrum voor een intensieve dag naar Zwolle.


Aankomst met PEC Zwolle-bus

Om half negen stipt arriveerde de PEC Zwolle spelersbus met de Kitcentrum-medewerkers; mede dankzij de medewerking van sponsor Gebo Tours een verrassend begin van de dag. Na een lekker bakje koffie werden de taken verdeeld. Genoeg werk aan de winkel om alles klaar te maken voor de wedstrijd 's avonds.


Handen uit de mouwen

Met een strakke taakverdeling kon iedereen aan de slag onder aanvoering van de Frion-mannen. Zo werden o.a. de tribune van de Businessclub gestofzuigd, de dug-outs schoongemaakt en de sponsormatten uitgerold naast de doelen. Daarnaast wachtten de stoeltjes op de hoofdtribune op een reinigingsbeurt. In de koffiepauze al vast een heerlijk stukje appeltaart voor gedane arbeid.


Na de koffie werd er flink doorgewerkt, na over en weer van taak te hebben gewisseld. “Poeh, we hebben wel respect gekregen voor de Frion-mannen hoor. Eigenlijk heb je geen idee wat er allemaal moet gebeuren in het stadion", aldus een collega van Kitcentrum. In het supportershome stond inmiddels de lunch klaar. Na de heerlijke broodjes, kopjes soep en fruit, maakte iedereen zich op om de laatste klussen aan te pakken. Zo moest er bijvoorbeeld nog papier geprikt worden om het stadion.


Wedstrijdbezoek PEC Zwolle – NAC Breda

Om half twee uur stond de PEC Zwolle bus weer klaar voor de terugreis naar Nieuwleusen, want de werkweek zat er nog niet op. Daar moest ook nog het nodige werk worden verzet door het team van Kitcentrum. Wel met het vooruitzicht om 's avonds terug te komen voor het bijwonen van de wedstrijd PEC Zwolle - NAC Breda (2-0). Een mooie afsluiting van een waardevolle dag.