Jeva Walk verlengt contract met een jaar

Jeva Walk verlengt contract met een jaar

Jeva Walk is de volgende speelster die haar contract bij PEC Zwolle Vrouwen heeft verlengd. De 19-jarige speelster heeft haar aflopende verbintenis bij de Blauwvingers met een jaar verlengd.

Vorig jaar tekende Walk haar eerste contract, nadat ze het vorige seizoen als speelster van Jong PEC Zwolle Vrouwen het hele jaar al bij de eerste selectie zat. Toen kwam Walk al tot 23 optredens, allen als basisspeelster. Dit seizoen staat de teller ook alweer op 19 en ook al deze wedstrijden startte Walk vanaf de aftrap. Daarnaast scoorde ze tweemaal.


,,Vorig jaar is Jeva haar ontwikkeling snel gegaan en was ze al niet meer weg te denken uit het elftal. Dit jaar heeft ze deze ontwikkeling doorgezet en heeft ze de meeste wedstrijden als rechtsback gespeeld. Het is voor ons belangrijk om met deze groep door te ontwikkelen om te zorgen voor stabiliteit en daarbij zijn we blij dat Jeva ook langer in Zwolle blijft”, aldus manager vrouwenvoetbal, Mariska Kogelman.


Jeva Walk: ,,Ik heb het goed naar mijn zin bij PEC Zwolle Vrouwen en daarom heb ik mijn contract hier ook verlengd. Uiteraard ben ik vastberaden om volgend seizoen de lat nog een tikkeltje hoger te leggen voor mezelf.”