Inspirerend bezoek aan Euroma smaakt naar meer

Inspirerend bezoek aan Euroma smaakt naar meer

Op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle werden ongeveer 30 deelnemers welkom geheten bij Koninklijke Euroma BV. De middag werd geopend door Sandra Berenpas met een korte presentatie over de Upgrade Jezelf Regio Zwolle - Sectortafel Agri & Food. Het bezoek vond plaats op vrijdag 9 juni 2023.

Bert Bakker (CEO Euroma) gaf met een bedrijfspresentatie een eerste kijkje in de keuken. Aansluitend vertelden Johanne Ros (HR Manager Euroma) en Nienke Holter (Randstad) over de HR-aanpak en hoe Euroma de uitdagingen op de arbeidsmarkt succesvol aangaat. Hierna was het tijd om in de benen te komen. De deelnemers werden door de hypermoderne fabriek geleid, waarbij zij ook letterlijk een kijkje in de keuken kregen. Een inspirerend bezoek wat naar meer bijeenkomsten en verdere netwerkvorming smaakt.


Het bezoek was een initiatief van PEC Zwolle / Regio Zwolle United, de Sectortafel Agri & Food, Kennispoort Regio Zwolle en aangesloten partners. Zij hebben de krachten gebundeld in het Agrifood Netwerk; hét netwerk voor regionaal betrokken organisaties die samen de schouders zetten onder actuele thema’s in de sector.


*Het bedrijfsbezoek zou oorspronkelijk plaatsvinden op 17 maart 2023 (PEC Zwolle - NAC Breda), maar dit kon destijds vanwege brand bij Euroma last-minute niet kon doorgaan.