Drie PEC Zwolle-spelers opgeroepen voor interlands

Drie PEC Zwolle-spelers opgeroepen voor interlands

Een drietal PEC Zwolle-spelers is opgeroepen voor interlands in de komende interlandperiode. Darryl Lachman meldt zich bij de nationale ploeg van Curaçao, Yuta Nakayama gaat op pad met Japan O22, terwijl Dennis Johnsen aan de slag gaat bij Noorwegen O21.

Lachman speelt op 13 oktober met Curaçao een uitwedstrijd tegen Costa Rica in de strijd om de Nations League. De 29-jarige mandekker, kan zijn 29e interland voor zijn vaderland spelen. Curaçao is na twee speelronden overigens de trotse koploper van Groep D van de CONCACAF Nations League.


Nakayama vliegt ook naar de andere kant van de Atlantische Oceaan, waar een interland tegen de leeftijdsgenoten van Brazilië gespeeld gaat worden. Die wedstrijd staat gepland voor 14 oktober in het Braziliaanse Recife.

 

Noorwegen O21 komt in actie met als doel kwalificatie voor het Europees kampioenschap van volgend jaar. De ploeg neemt het op 11 oktober om 18.00 uur plaatselijke tijd op tegen Wit-Rusland. Vier dagen later, op 15 oktober om 18.30 uur, speelt Noorwegen O21 in eigen land tegen Nederland O21.

Eredivisie partners