Actietarief bij Heracles Almelo – PEC Zwolle

Actietarief bij Heracles Almelo – PEC Zwolle

Zaterdag 26 oktober speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd in Almelo tegen Heracles. Dit duel kan door onze supporters voor een gunstig tarief bezocht worden! Wil jij mee naar het Erve Asito? Lees dan hieronder hoe je aan een entreebewijs komt.

Heracles Almelo - PEC Zwolle

Zaterdag 26 oktober, 20.45 uur

Erve Asito, Almelo


Busreis

Kaarten kosten €15,00,- per stuk en kunnen het makkelijkst online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zaterdag 26 oktober om 19.00 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar het Erve Asito af te reizen. Koop hier jouw kaartje online. Een autokaart kost slechts €10,00. Omwisselen van de kaarten vindt op de wedstrijddag plaats op het Stadionplein in Zwolle, nabij het Supportershome vanaf 19.00 uur. Je bent verplicht om de auto bij het gastenvak in Almelo te parkeren en in verband met de beperkte parkeercapaciteit dienen er minimaal drie supporters per auto te reizen.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 25 oktober 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Almelo afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Almelo is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Almelo alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Almelo voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

- In verband met de beperkte parkeercapaciteit dienen er minimaal drie supporters per auto te reizen.

Eredivisie partners